Кои зодии е по-вероятно да станат богати и известни


Кои зодии е по-вероятно да станат богати и известни
Снимка: iStock

Кои зодиакални знаци печелят повече пари в шоубизнеса и спорта? Класацията се базира на статистика на Forbes:

7. Скорпион

По правило повече Скорпиони се стремят към власт. Те са страстни и интелигентни, но често попадат в екстремни или обратни ситуации. Скорпионите съставляват 8,15% от списъка, което е общо приходи от $ 513,842,857.14. Дрейк, Крис Дженър и Ръсел Уестбрук са едни от най-високоплатените Скорпиони в Холивуд.

6. Лъв

Те знаят как да се забавляват и да постигат слава и популярност, но по отношение на пари и спестявания не достигат челната позиция в класацията. Кайли Дженър, Крис Хемсуърт и Дж.К. Роулинг са едни от най-богатите Лъвове в бизнеса.

5. Везни

Представителите имат усет за красота и естетика. В опит да поддържат постоянен баланс и хармония, може би не се борят за трупане на повече пари. Бруно Марс и Ким Кардашиян са две от най-високо платените Везни.

4. Дева

Известни са със своя перфекционизъм, водещ ги до 4-то място в класацията на Forbes. Най-известните и скъпо платени Деви са Бионсе и Пинк.

3. Козирог

Това са едни от най-явните представители за бизнес и работохолизъм. Точно това ги изтрелва нагоре в класацията за най-богатите сред знаците. Райън Сикрест, The Weeknd, Калвин Харис и Хауърд Стърн са едни от най-високо платените Козирози в развлеченията.

2. Водолей

Водолеите са родени от 20 януари до 18 февруари и съставляват 11,23% от 100-те най-високоплатени хора в шоу бизнеса. Те се отличават със своите брилятни идеи и желание за забавление, което им носи отлични приходи в шоубизнеса. Ед Шийран, Кристиано Роналдо и Елън Дедженеръс са родени под знака на Водолея.

1. Телец

Телецът е знакът за хората, родени от 20 април до 20 май. Този знак знае как да се забавлява и да печели пари, което го поставя на 1-во място сред най-популярните и богати знаци на зодиака. Джордж Клуни, Дуейн Джонсън и Джери Зайнфелд са няколко от най-високоплатените холивудски телци

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама