Кой ще е най-щастливият ви ден за 2022 според зодията


Кой ще е най-щастливият ви ден за 2022 според зодията
Снимка: iStock

След няколко трудни години има нещо, което да очакваме с нетърпение и това е най-щастливият ден в годината. Разбира се, има по един за всяка зодия. Тази година ще осигури добре дошла промяна в енергийните нива, което означава, че предстоят повече добри, отколкото тежки дни.

Тъй като много от трудните транзити, през които сме били през последните две години, се отдалечават един от друг, а именно квадратът на Сатурн - Уран и съвпадението му със Сатурн -Плутон, нещата наистина ще се чувстват по-лесни през 2022. А ето и кой ще е най-щастливият ви ден за годината според зодията.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ПРАВЯТ НАЙ-ДОБРОТО ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Овен - 24 май

Рядко имате проблем да започнете нещо ново, но този ден ви предлага нещо специално. Докато Юпитер за кратко преминава през вашия зодиакален знак тази година, засилвайки новите възможности, на 24 май имате и Марс, и Луна на ваша страна. Тази рядка подредба на трите планети във вашия зодиакален знак означава, че ще получите зелена светлина, за да продължите напред по наистина голям, нов път. Юпитер ви дава късмет, Марс е свързан със страстта и мотивацията, докато Луната крие тайните на всички ваши чувства.

Телец - 25 октомври

Лунните възли представляват окончателност на научените уроци и свободата най-накрая да преследваме съдбата си. Така че, докато тази енергия ще бъде „включена” за около две години, 25 октомври ви предлага Слънчево затъмнение в Скорпион, което осветява седмия ви дом на взаимоотношенията.

Близнаци - 20 юни

Голяма част от вашето разбиране за добър ден е да можете не само да общувате добре, но и да бъдете чути от хората около вас. За щастие енергията на 20 юни е такава, че ще успеете да проведете онзи важен разговор, който все отлагате, да започнете нов проект или да бъдете в епицентъра на събитията.

Рак - 13 ноември

В този ден ще бъдете напълно във вашата стихия, тъй като има воден тригон със Слънце, Меркурий и Венера. Мислете за това като за най-добрия подарък! Слънцето представлява действие, докато Меркурий и Венера демонстрират вашите комуникационни умения и взаимоотношения.

Лъв - 28 юли

Докато празнувате Новолуние в Лъв на 28 юли, напомнете си за силата на новите начала. Това е отличен момент да започнете нещо ново, но също така да започнете наистина да разпознавате силата, която чувствата имат в живота ви.

Дева - 2 март

Това е ден, в който ще си припомните силата на любовта. Докато Новолунието в Риби ще активира вашия седми дом на взаимоотношенията, осветявайки тази област от живота ви, това също ще бъде напомняне, че трябва да обичате себе си също толкова дълбоко, колкото и половинката.

Везни - 19 октомври

На 19 октомври Венера се присъединява към Слънцето във вашия зодиакален знак, което ви подтиква да грабите с пълни шепи от живота, който сте създали. Всичко се чувства по-добро и по-радостно. Със Слънцето, което представлява вашето външно Аз и Венера, свързваща с любовта и удоволствието, това наистина е ден, който не трябва да прекарвате зад бюрото, работейки до късно.

Скорпион - 25 януари

25 януари ще донесе промяна в начина, по който общувате. Марс, който точно на тази дата ще влезе в Козирог за следващите няколко месеца, ще ви накара да промените цялостно поведението си пред хората и това ще ви донесе много позитиви.

Стрелец - 17 август

Тъй като наистина голяма част от тази година е съсредоточена около кариерата ви, не се чувствате така, сякаш сте разперили крилете си колкото искате. Това не означава, че всичко ще бъде мрачно, но означава, че жадувате за свобода и преоткриване, които само пътуване може да донесе. Е, въведете тази дата в календара си, защото тогава ще имате възможности да промените нещата в своя полза.

Козирог - 25 септември

Когато се чувствате добре в кариерата си, се чувствате добре и като цяло. Не че вашите лични или романтични отношения не са важни за вас, но имате нужда от заземяването, което може да дойде само от продуктивни отношения. На 25 септември Новолунието във Везни осветява вашия десети дом на кариера, работа и амбиции. Очаквайте ново предложение, повишение или друга възможност, свързана с работата.

Водолей - 6 март

Романтичните връзки винаги са трудни за вас. Колкото и да копнеете за партньорство, вие нямате нищо против и да сте сами. На 6 март Венера и Марс се срещат във Водолей, което представлява мощно ново начало в романтичния ви живот. Очаквайте всичко – от обяснения в любов до годеж или закупуване на общ дом.

Риби - 26 април

Въпреки че цялата година ще бъде невероятна благодарение на това, че Юпитер заема вашия зодиакален знак през по-голямата част от годината, 26 април предлага специален подарък за вас. На 26 април Луната, Юпитер, Нептун и Венера ще образуват връзка във вашия зодиакален знак, което ще донесе невероятни възможности за житейския ви път и взаимоотношенията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама