Лошите страни на всяка обвързана жена според зодията


Лошите страни на всяка обвързана жена според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Никой не обича да говори за собствените си недостатъци. Но в пътуването към звездното себепознание, което астрологията предоставя, има някои неудобни моменти. Става въпрос за неприятните страни на всяка зодия, които се "отключват" най-вече във връзка. Е, ето кои са кофти качествата на обвързаните дами. 

Овен

Въпреки че когато са във връзка, Овните са доста по-сговорчиви и миролюбиви от обикновено, те все още не са добри слушатели и почти не проявяват съпричастност към околните. Дамите, родени под този знак, са като деца: твърдоглави и никога не признават, че грешат. Най-лошите недостатъци на Овена са авторитарност и егоцентризъм.

Телец

Телецът е напорист знак и не мисли дълго, преди да действа. В интимните си връзки не винаги е верен – изкушенията често са по-силни от него. Може да се ядоса по всяко време. Най-лошите недостатъци на Телеца са комплексирана психика и ревност.

Близнаци

Близнаците са доста особени като половинки - колкото и да се опитват да са "над нещата", толкова са и склонни да бъдат повърхностни и пресметливи. Твърде загрижени са за външния си имидж, отколкото за вътрешния си свят. Най-лошите недостатъци на Близнаците са манипулативност и повърхностност. 

Рак

Това е най-емоционалният и чувствителен знак, а особено силно важи за влюбените дами. Ракът често се разчувства и от най-малкото. Много лесно може да се обиди, затова партньорите на тези дами трябва да ходят "на пръсти" постоянно.

Лъв

Лъвът може да не общува с любим човек години наред, ако той го е обидил по някакъв начин. Дори няма смисъл да се извинявате и да искате прошка - трябва да изчакате подходящия момент, за да сключите мир с него, който най-често ще е под формата на подкуп и преговори.

Дева

Девите са твърде дребнави и пресметливи по всички домашни и работни въпроси. Тяхната идеалност дразни другите, а прекомерната педантичност изглежда налудничава в очите на половинката.

Везни

Везните внимателно избягват отговорността и не бързат да вземат важни решения. Те са прекалено нерешителни и това може да им изиграе лоша шега в любовните отношения.

Скорпион

Способността за манипулиране помага на Скорпионите в кариерата им, но често вреди на личния им живот. Те редовно губят връзка с реалността, опитвайки се да постигнат това, което искат. 

Стрелец

Прекомерната инициативност на Стрелеца дразни другите, особено когато той включва свои роднини и приятели, които имат други планове за проекти.

Козирог

Няма лошо да си готов на всичко, за да постигнеш целта си. Няма лошо, когато си упорит. Но за Козирога това се превръща в инат и те никога не се отказват от своите интереси.

Водолей

Очарован от дадена идея, Водолеят забравя не само за своите близки, но и за своите нужди. Става безразличен към всичко, освен към мечтата си.

Риби

Рибите са готови да помогнат на всички, но понякога е физически невъзможно да изпълнят дадените обещания. Точно това е и слабата им черта - обещават безброй неща, но не успяват да свършат нищо. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама