Любовен уикенд хороскоп за 15-16 януари


Любовен уикенд хороскоп за 15-16 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Почивните дни ще ви занимаят повече с финансови въпроси. Добре е с половинката да обмислите в детайли намеренията си за почивки, ремонт или други големи пера от бюджета.

Телец

Може би ще има моменти, в които ще привличате вниманието на околните. Това може да предизвика ревността на партньора, особено ако сте настроени по-закачливо и флиртувате. Внимавайте!

НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ПРИЧЕСКА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Близнаци

Очаквайте значително подобрение на любовния фронт. До края на уикенда ще се чувствате, но и ще изглеждате по-одухотворени.

Рак

През почивните дни обърнете внимание на комуникацията с партньора. Не са изключени дребни спорове и кавги с членове на семейството, но ако имате рамо, на което да се опрете, нещата ще отминат бързо.

Лъв

Уикендът ще ви зарадва с много енергия и добро настроение. Това ще ви помогне да взимате по-лесно решения и с лекота да оставяте проблемите зад гърба си.

Дева

Желанието за усамотения с любимия ще бъде повече от необходимост за вас. Нуждаете се от повече романтика, от време, в което да си припомните как да бъдете заедно.

Везни

С половинката си ще искате да разширите хоризонтите си. Можете да се отдадете на ново хоби или да помислите за почивка до екзотично място.

Скорпион

Любовният ви живот се развива в положителна посока, но не е изключено да се окажете в ситуация, в която никой от двама ви не иска да отстъпи.

Стрелец

Някакви положителни новини ще зарадват вас и любимия човек. Това ще ви даде по-ясна перспектива и ще се чувствате по-освободени. Време е да поговорите открито за вашите сексуални желания.

Козирог

Това определено няма да са най-спокойните дни. Вероятността да изпитвате известна несигурност във взаимоотношенията е доста голяма и това ще става повод за скандали.

Водолей

През почивните дни и двамата ще се стремите към постигането на хармония и удовлетворение, без да се опитвате да се наложите над другия.

Риби

Искате с половинката да развиете връзката си на интелектуално и дори духовно ниво. Може би имате нужда от повече време с приятели, прекарани в настолни игри.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама