Любовен уикенд хороскоп за 2-3 юли


Любовен уикенд хороскоп за 2-3 юли
Снимка: iStock

Овен

Ще си спомните с носталгия за бившата любов и старите ви отношения. Има и такива дни, в които трябва да си дадем време и да помислим за миналото и какво ни очаква напред.

Телец

Има нещо в отношенията със срещуположния пол, което не ви дава мира. Изяснете ситуацията първо в главата си и не предприемайте прибързани действия.

Големият месечен хороскоп за юли 2022

Близнаци

Ако сте обвързани, ще имате усещането, че половинката ви се опитва да използва секса и парите като някакъв вид разменна монета. Ако вие сте тези, които се опитвате да купите нечия любов, помислете отново дали сте прави.

Рак

Уикендът ще бъдете много натоварени със семейни задължения, но ще успеете и да се зарадвате на еротична изненада от партньора ви.

Не искам мъж, който да се връща, а такъв, който никога няма да си тръгне от мен

Лъв

Определено ще има огън от емоции около вас. Отделете си достатъчно време, което да прекарате в леглото с любимия човек и се отдайте на страстта.

Дева

Партньорът ви ще иска да от вас да проведете някои по-сериозни разговори и да вземете важни решения, но вие няма да сте в настроение за това.

Везни

За обвързаните Везни взаимоотношенията с любимия човек ще приличат по-скоро на боксов ринг. Ще има борба за власт помежду ви, но нито един от двама ви няма да се откаже от надпреварата.

Скорпион

Ще се влюбите отново. Пеперуди ще пърхат в корема ви и ще изпитвате силни емоции, които отдавна не сте изпитвали.

Как да предложим брак: Може ли една жена да направи първата стъпка?

Стрелец

Почивните дни ще прекарате на усамотено място с новия ви обожател, който наистина ще се постарае да се представи във възможно най-добрата светлина. Дайте му шанс.

Козирог

Възможно е да имате и страхове относно вашето общо бъдеще и чувствата на половинката към вас. Отложете важните разговори през този уикенд, отдайте се на релакс, но не нарушавайте комуникацията помежду ви.

Вашият "джакпот" в любовта ще дойде, когато срещнете човек, който прави тези 5 неща

Водолей

Някои Водолеи навлизат във фаза от живота си, в която искат сериозна връзка. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би ще обсъдите варианта за нещо по-сериозно, като съвместно съжителство.

Риби

Спрете с мечтите и погледнете реално всички проблеми. Ако продължавате да ги неглижирате, връзката ви може да се разпадне. За щастие, ще бъдете в състояние да се справите със ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама