Любовен уикенд хороскоп за 8-9 януари


Любовен уикенд хороскоп за 8-9 януари
Снимка: iStock

 

Овен

Ще се чувствате вдъхновени и творчески настроени, което е чудесно, защото ще се радвате на подкрепата на любимия човек. Възползвайте се от положителните вибрации и запълнете времето си с максимално хобита.

Телец

Хубави и доста безгрижни дни се очертават за представителите на Телец. Дори да не ви се случи нищо мащабно и особено разтърсващо, спокойствието е най-големият подарък, който ще получите от почивните дни.

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ: НАЙ-ОПАСНИТЕ ПЕРИОДИ ПРЕЗ 2022

Близнаци

Уви, разногласията ще са ежедневие и за обвързаните представители на зодия Близнаци. Може би се опитвате да наложите свои убеждения по някакъв въпрос и не приемате чуждото мнение за меродавно.

Рак

Тези Раци, които се намират във връзка, ще създадат конфликти с половинката заради кариерни различия. Може би един от вас ще бъде твърде амбициозен и ще иска да постигне невъзможни неща. Важно е да помислите за компромисни решения.

Лъв

Лъвовете, които са се отдали на градене на сериозна връзка или успешен брак, ще усетят, че е време да добавят повече разнообразие във връзката си. Нуждата от по-дълбоко свързване с душевността на половинката ще бъде водеща.

Дева

Девите имат чудесна възможност да подобрят своя любовен живот. Ако случайно имате сексуален партньор, може би е време да поговорите дали виждате себе си като двойка. Тези, които имат сериозна връзка, ще изпитат много страст и химия.

Везни

Очевидно имате планове, които ще успеете да осъществите. Бавно, но сигурно ще успеете да постигнете (или поне да планирате поетапно) много от целите си. Не забравяйте и за романтиката, дори да е само малък жест или топла прегръдка.

Скорпион

Важен разговор с половинката, който на пръв поглед започва като шега, може да има съдбоносно решение. Не е изключено да решите да смените работата, дома или дори населеното място.

Стрелец

Любовта ще ви промени, но само ако ѝ позволите. В единия случай с половинката ще създадете нещо голямо и много силно, но е възможно и да осъзнаете, че си губите времето. Ууикендът наистина се очертава интересен.

Козирог

Мечтаете си за нещо вълнуващо и разтърсващо в любовен план. Козирози, това би било страхотно, ако нямахте човек до себе си. Бъдете внимателни с флиртовете, защото може да се окажете от „два стола на земята“. А наранената ви душа трудно ще преодолее тази болка.

Водолей

Необвързаните Водолеи ги очакват бурни любовни дни. Намирате се във връзка, за която не сте сигурни дали има шанс да прерасне в красива любов. През уикенда много неща ще ви се изяснят.

Риби

Вашето неоспоримо очарование ще ви донесе неочакван обрат в любовта. Ще се появят и чувства на притежание, ревност. Отнасяйте се с внимание към това, което ви се случва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама