Любовно пожелание за 30 март според зодията


Любовно пожелание за 30 март според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Единственото, което никога не ни достига, е любовта; и единственото нещо, от което никога не даваме достатъчно, е любовта."

Хенри Милър

Телец

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Близнаци

"Понякога трябва да си отделен от хората, които обичаш, но това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече."

"Последната песен", Рони Милър

ТАЛИСМАНИ ЗА ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Рак

"Обичайте себе си първо и всичко останало си идва на мястото. Наистина трябва да обичаш себе си, за да свършиш нещо на този свят."

Топка Люсил

Лъв

"Направете това, което сте направили в началото на връзката и няма да има край."

Антъни Робинс

Дева

"Много хора искат да се возят с вас в лимузината, но това, от което имате нужда, е някой, който ще вземе автобуса с вас, когато лимузината се разпадне."

Опра Уинфри

Везни

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Скорпион

"Началото на любовта е да оставим тези, които обичаме, да бъдат съвършено себе си, а не да ги усукваме, за да отговарят на собствения ни образ. Иначе обичаме само отражението на себе си, което намираме в тях."

Томас Мертън

МЪЖЕТЕ ВИНАГИ ЗАРЯЗВАТ ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ

Стрелец

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Козирог

"Любовта никога не претендира, тя винаги дава. Любовта винаги страда, никога не негодува, никога не се отмъщава."

Махатма Ганди

Водолей

"Истинската любов не може да бъде намерена там, където наистина не съществува, нито може да бъде скрита там, където наистина съществува."

"Целувка на глупак"

Риби

"Хората наистина се влюбват. Те си принадлежат. Това е единственият шанс човек да изпита истинско щастие."

"Закуска в Тифани"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама