Любовно пожелание за 7 февруари според зодията


Любовно пожелание за 7 февруари според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Да обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разбито. За да избегнете това, не трябва да се обвързвате с друго живо същество, дори с животно. Обградете се с хобита и лукс. Заключете сърцето си на сигурно в ковчега на своя егоизъм. Там, на това тъмно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш означава да бъдеш уязвим."

Клайв Левис

Телец

"Няма значение какъв е проблемът, главният въпрос, върху който трябва да се работи, е любовта към себе си. Това е "магическата пръчка", която премахва проблемите."

Луйз Хей

ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК ЗА СВ. ВАЛЕНТИН ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Близнаци

"Когато изпадна в отчаяние си спомням, че през годините, истината и истинската любов винаги са побеждавали. Имало е тирани и убийци и в даден момент те са изглеждали непобедими, но накрая, те винаги падат." 

Махатма Ганди

Рак

"Губим време в търсене на перфектния партньор, вместо да се съсредоточим да създадем перфектната любов."

Том Робинс

Лъв

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Дева

"Няма нещо, което не бих направила за приятелите си. Не е в природата ми да обичам наполовина." 

Джейн Остин

Везни

"Когато в живота нещо свършва – независимо дали е добро или лошо - винаги остава празнота. Но празнотата след лошото се запълва от само себе си, а празнотата след хубавото може да се запълни само, ако се намери нещо по-добро."

Ърнест Хемингуей

Скорпион

"Ние приемаме любовта, която мислим, че заслужаваме."

Стивън Чвобски

Стрелец

"Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново."

Адел

Козирог

"Аз съм тук. Обичам те. Не ми пука дори да искаш да плачеш по цяла вечер, ще остана буден с теб. Няма нещо, което можеш да направиш, за да ме накараш да спра да те обичам. Ще те защитавам докато умреш и след това. Аз съм по-силен от депресията и по-смел от самотата. Нищо никога не би ме изтощило."

Елизабет Гилбърт

ДИЕТА И СПОРТ ЗА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Водолей

"Любовта е сляпа и може да превземе ума ви. Това, което мислите, че е любов, всъщност не е. Разширете ума си."

Ийв

Риби

Чрез скръбта се учим да обичаме. Сърцето ти не е разбито. Боли, защото става по-голямо. А колкото по-голямо е, толкова повече любов може да носи в себе си." 

Рита Браун

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама