Идеалният подарък за всяка зодия за Свети Валентин


Идеалният подарък за всяка зодия за Свети Валентин
Снимка: iStock/Guliver

Свети Валентин наближава и отново сме изправени пред дилемата какъв подарък да изберем за любимия ни човек. Всеки знак от зодиака има своите предпочитания за подаръци: Някои са доволни от практични подаръци, приложими в домакинството, други ценят романтични и сладки дрънкулки, а трети със сигурност оценяват само скъпи и луксозни подаръци. За да не сгрешите в избора си, научете кои са най-подходящите подходящите подаръци за всяка зодия и почерпете вдъхновение.

Овен

Овните обичат изненадите, но най-важното е да знаете по какво са запалени в момента. Подаръкът за Овена трябва да е свързан с настоящата му страст.

Телец

Телците обикновено са практични и изключително консервативни. Предпочитат нещо класическо, изпитано във времето. За мъж Телец подходящи подаръци са швейцарски часовник, а за жена - кашмирен пуловер, кожено палто, кухненски робот, тенджера под налягане. Златните бижута са печеливш избор за този знак.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци ще се зарадват най-много на пътуване до далечна дестинация.

Рак

Консервативните Раци не обичат скъпи подаръци. Подходящи за тях са предметите за дома.

Лъв

Най-трудно е да изберете подарък за Лъв. Представителите на този знак обичат луксозни и модерни подаръци. Заложете на нещо скъпо и актуално.

Дева

Девите не обичат големи и ярки подаръци, защото не искат да дължат нищо на никому. Те ще оценят изисканите чанти, ръкавици и други аксесоари, както и уреди за почистване на дома, тъй като държат на чистотата.

Везни

Представителите на този знак ще одобрят всеки подарък, свързан с външния вид - аксесоари, козметика, бижута. Бижутата обаче трябва да са от сребро, защото Везните го предпочитат пред златото.

Скорпион

Скорпионите често твърдят, че не искат подаръци. Но същевременно ако не им подарите нищо, рискувате да ви мразят. Дрехите са подходящ подарък за тях.

Стрелец

За него най-желаният подарък е екскурзия в чужбина. Не харчете парите си за скъпи вещи, защото няма да го зарадвате.

Козирог

Козирозите обичат кожените изделия. Може да им подарите кожено яке или шапка.

Водолей

Този знак ще оцени средствата за комуникация: телефони, смартфони, лаптопи, компютри.

Риби

За тях емоциите са най-важни. Ще ги впечатлите с билет за концерт или изложба.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама