Най-любимите аромати на различните зодии


Най-любимите аромати на различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Хората, родени под определени зодиакални знаци, най-често предпочитат напълно различни видове аромати. Някои си падат по по-силни миризми, а за други цитрусовите нотки са най-приятни. Съществуват толкова много аромати, че понякога е трудно да изберем най-подходящия за нас. Астролозите посочват какви парфюми се харесват на всяка една зодия.

Овен

Представители на елемента на огъня обожават класически аромати. Изберете им парфюм с подчертан елегантен мирис с дървесни и черешови нотки.

Телец

Деликатни флорални или плодови аромати обожават всички дами от тази зодия. Парфюмите на мъжете и жените, предназначени като подарък за представители на този знак, трябва да бъдат запълнени с леки, нежни дървесни нотки.

Близнаци

Близнаците ще оценят парфюм, миришещ на роза или лилия, с нотки на цитрусови плодове и свежест. Също така подходящи парфюми  за тях са тези с пикантен аромат или с мирис на свежи зеленчуци.

Рак

Ароматите на жасмин, морски бриз и кактуси могат да омаят главата на всеки Рак. Като цяло, представителите на този знак обожават ярки флорални или плодови миризми.

Лъв

Лъвът е Кралят на зодиака. Той трябва да мирише изящно, така че определено е необходимо да изберете класически тежък парфюм.

Дева

Цикълът на цветните аромати е нещо, което Девата просто обожава. Представителите на този знак обожават и парфюми с екзотична миризма.

Везни

Дамите от зодия Везни предпочитат захарни-сладки аромати, които миришат на плодове и цветя. Мъжете от този знак харесват парфюмите с нотки на тютюн.

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СВОЯ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК

Скорпион

В парфюмите, предназначени за Скорпион, трябва да се съдържат нотки на нарцис или някакви цитрусови плодове. Тези миризми перфектно влияят на психиката на представителите на този знак, давайки им релаксация и добро настроение.

Стрелец

Усещайки аромата на лавандула от красив стъклен балон, Стрелецът буквално ще започне да лети с удоволствие. Те също така ще харесат нотки на цитрусови и горски аромати.

Козирог

Представителите на тази зодия ще оценят миризмата на горски билки с дървесни нотки, свежест на летните плодове и флорални аромати, всякакви такива свежи, нежни нотки са за тях.

Водолей

Нежната и елегантна миризма на прясно изрязани цветя е най-добрият избор за представителите на зодия Водолей. Перфектни са ароматите на роза, оранжеви цветове и летни плодове с нотки на сутрешна свежест. Всичко това ще подлуди Водолеите.

Риби

Рибите често избират парфюми с аромат на лилии или орхидеи. Представителите на този знак също няма да останат безразлични към нежни аромати, като такива на цветя, кехлибар, мимоза, роза и всякакви подобни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама