От кога до кога са зодиите?


От кога до кога са зодиите?
Снимка: iStock

Ако се чудите каква зодия е даден човек, по-долу ще разберете спрямо рождената му дата. А също така и кои са основните му характеристики.

Овен (21 март – 19 април)

Овенът неслучайно е първият знак в Зодиака. Има инат, но не и злоба. Той е смел и много амбициозен. Влюбва се бързо и обича дълго време. Старае се да е в центъра на вниманието.

Телец (20 април – 20 май)

Не позволява на никого и нищо да го възпрепятства и да го кара да мисли, че не може да постигне дадено нещо. Успехите рядко ги възгордяват, обикновено са здраво стъпили на земята. Трудно си променят мнението.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕЛЕЦА ТУК

Близнаци (21 май – 20 юни)

Имат навика да скачат необмислено от едно нещо на друго. Обикновено са социални хора, но са много тихи и резервирани покрай хора, които не харесват. Лавират между двете крайности – понякога мислят само за това какво биха си помислили другите, но в останалите случаи ни най-малко не ги интересува.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА БЛИЗНАЦИТЕ ТУК!

Рак (21 юни – 22 юли)

Най-важно за Рака е семейството. Чувствата са на преден план и не само неговите. Характеризира се с променливо настроение и чувства. Креативен, обича да измисля нови неща. Не позволява несериозно отношение към доверието и уважението.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2022 ЗА ЗОДИЯ РАК

Лъв (23 юли – 22 август)

Прощава, но не забравя. Екстравагантността и страстта са силните му страни. Обича да лети високо, където другите не могат. Силно преживява чуждите думи и постъпки. Вниманието на околните го зарежда, затова го търси на всяка цена.

НЕЩАТА ЗА ЗОДИЯТА ЛЪВ, КОИТО МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ

Дева (23 август – 22 септември)

Тя е перфекционист, иска всичко да е изрядно, нито един детайл няма да пропусне. Девата е любител на сарказма и черния хумор. Съчетава грижа и практичност. Обича да ръководи и трудно приема критика.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЗА ДЕВА ТУК!

Везни (23 септември – 22 октомври)

Винаги търсят хармония и баланс във всичко. В сърцата им има толкова много любов. Главите им винаги са в облаците. Естествено очарователни, винаги получават това, което искат, без да ядосват никого през това време.

ТУК ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЗА ТЯХ

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Отличен детектив, не пропуска нищо, обожава всичко загадъчно. Изключително предан знак, никога не прощава предателството. Темпераментен, склонен е към скандали.

КАК ЛЕСНО ДА СПЕЧЕЛИТЕ СЪРЦЕТО НА СКОРПИОН

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Мрази да седи на едно място и обича да пътешества. Често се предизвиква, това го мотивира. Обича да се забавлява, адреналина и често се впуска във вълнуващи приключения.

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ

Козирог (22 декември – 19 януари)

Предпочита да вижда искреност и преданост до себе си. Той е много подозрителен, трудно разкрива себе си и му трябва много време, за да допусне някого. Амбицията на Козирога е нещо много голямо. Оценява тези, които знаят как да се справят.

КАКВА ЩЕ БЪДЕ 2022 ЗА ЗОДИЯ КОЗИРОГ

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Страхотен приятел и винаги е готов да помогне, когато имате нужда. Опитва се да направи света около себе си по-светъл и по-добър. Водолеят е любопитен и обича да се учи.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Риби (19 февруари – 20 март)

Те са привързани, лесно се влюбват, отдават се на връзки. Затова често са разочаровани и страдат. Винаги искрени и съпричастни. Не е нужно да се страхувате, че ще изневерят. Те обичат да мечтаят, визуализират.

7 ПРИЧИНИ ЗАЩО РИБИТЕ СА ТРУДНИ ЗА РАЗБИРАНЕ

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама