Седмичен хороскоп за 27 юни - 3 юли


Седмичен хороскоп за 27 юни - 3 юли
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще имате усещане за комфорт, както в личните, така и в деловите отношения. Ще се радвате на хармония и удовлетворение, свързани с материални и финансови въпроси. Обстоятелствата в личен план ще изискват време и внимание, но резултатите от положените усилия до края на седмицата ще ви изненадат приятно. Седмицата ще е успешна за онези от вас, които ще се явят на интервюта за работа, както и за кардинални промени в живота. Започва нов етап във вашата кариера.

Хороскоп за днес, 27 юни

Телец

Тази седмица е подходящ момент да освежите връзката си с любимия човек. В работата всичко ще е спокойно, което ще ви позволи да намерите повече време за семейството и приятелите. Възможна е среща с интересен човек, който ще ви помогне да погледнете на съществуващите трудности от другата страна. Ако сте заети с творчески дейности, тогава седмицата ще бъде много продуктивна за вас. Това е време на оптимизъм и вдъхновение, вътрешен мир и удовлетворение.

Близнаци

През тази седмица благоприятната психологическа атмосфера ще допринесе за постигането на добри материални резултати. При необходимост ще бъдете подкрепени от началници, колеги и дългогодишни бизнес партньори. Ако търсите допълнителни източници на доходи, късметът ще ви се усмихне. До края на седмицата ситуацията ще се промени - активността ви ще трябва да нарастне. Не давайте на важните въпроси да отлежават - решавайте ги, колкото се може по-бързо. 

Рак

Седмицата ще изведе на преден план едни от най-болезнените теми и ще акцентира върху въпросите на личните отношения. Взаимните претенции един към друг, често неоснователни, могат да провокират сериозна семейна криза. Неочаквано може да се разкрият тайни, скрити схеми и процеси в сферата на бизнеса, което ще ви принуди да преосмислите плановете си в професията ви. Опитайте се да спестите ресурсите си – физически и материални.

Седмичен любовен хороскоп за 27 юни - 1 юли

Лъв

През тази седмица ще виждате добре истинското състояние на нещата. Сега е моментът да отделите повече време на социалната сфера. След средата на периода животът ви ще се промени, но в каква посока зависи от предишните ви действия. До известна степен за вас това е седмица на кармично възмездие или награда. Във всеки случай пред вас се отварят нови перспективи, дори ако трябва да се разделите с нещо или някого.

Дева

През тази седмица се съсредоточете върху себе си и своите интереси. Възможно е да ви бъдат поставени някои изисквания. Много е важно да говорите и обсъждате, а не да се оставяте на течението. Това е време за актуализиране, трансформиране на установените приети норми и негласни правила. Ще имате способността да влияете върху мислите на други хора, но първо ще трябва да направите компромис по спорни въпроси. До края на седмицата ще има възможности да повишите благосъстоянието си.

Везни

През тази седмица други ще бъдат изненадани от вашите планове или поведение. В живота ви ще се случват положителни трансформации, светогледът ви се променя, ще се появят нови цели. Ако сте стартирали проект в никакъв случай не спирайте и слушайте по-малко съветите и критиките на други хора. Добро време за установяване на лични отношения, внасяне на хармония в семейството.

Тези зодии ги чака голям КЪСМЕТ през юли

Скорпион

Очаква ви период на преоценка на ценностите, отхвърляне на някои от вярванията ви. Това е добро време за сериозни разговори с партньори – можете да постигнете споразумение по почти всички въпроси. Конфронтацията, противопоставянето и отхвърлянето постепенно ще останат на заден план, отстъпвайки място на нови обещаващи проекти и взаимоотношения. Ще се появят условия за съвместното финансиране и най-вероятно някои условия на споразуменията ще трябва да бъдат преразгледани.

Стрелец

Предстои ви трудна седмица. Възможно е да бъдат открити някои грешки, пропуснати важни детайли, което ще доведе до промени в по-рано задвижени проекти, документация, както и ревизия на договорните отношения. Опитайте се да критикувате по-малко другите, поемете инициативата в свои ръце и действайте! Ако искате да завършите с работата си с качествен резултат - направете го сами.

Козирог

Благоприятната психологическа атмосфера на работното място ще ви позволи да си осигурите солидна финансова основа за дълъг период от време. Предстоят някои промени, особено по отношение на работата – реорганизация, смяна на ръководството, съкращения или наемане на нови служители, но за вас тези промени ще се окажат положителни. Ще имате ангажименти, свързани с обществена работа. Мнозина ще се обърнат към вас за помощ или съвет.

Тези зодии мечтаят тайно за почивка БЕЗ партньор

Водолей

През тази седмица всички опитът на по-възрастни и мъдри хора ще ви помогне. Внимателно анализирайте постъпващата информация, опитайте се да бъдете сред хора – това ще отвори нови възможности за вас и ще можете по-лесно да се адаптирате към новите условия и текущите ситуации в работата. Ще можете да изплатите дълг, но не давайте пари назаем. В личен план ви очаква щастие.

Риби

През тази седмица не бъдете твърде критични или невъздържани в думите. Вашата задача сега е да спасите това, което имате. Очаква ви хармония в любовната сфера. Бъдете подготвени за пречки и забавяния в плащанията. Изчакайте и наблюдавайте какво се случва наоколо - в края на седмицата обстоятелствата ще се развият по най-добрия начин, за да предприемете активни стъпки и да разрешите повечето проблеми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама