Седмичен любовен хороскоп за 1-5 ноември


Седмичен любовен хороскоп за 1-5 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Някои от вас може би са останали разочаровани от половинката или просто са имали твърде високи очаквания. Новата седмица обещава синхронизиране, стига да сте достатъчно открити в комуникацията си.

Телец

Комуникацията определено няма да ви е особена силна, затова ако сте мислили да обсъдите сексуалните си приключения – по-добре отложете. В случай, че имате наум нещо конкретно, по-добре го покажете чрез действие и по-малко приказки.

Близнаци

На този етап двамата с партньора искате съвсем различни неща от връзката си и от живота като цяло. Помислете си дали е по-добре да избягате в различни посоки, или да преодолеете пропастта, хванати ръка за ръка.

Рак

Ще се чувствате "преродени" – необичаен прилив на енергия и желание за живот ще ви залее. Може би имате усещането, че най-сетне се събуждате, грабвате живота и всичките му възможности.

ТРИТЕ ЗОДИИ, КОИТО ПОСТОЯННО СЕ ОБВИНЯВАТ ЗА НЕЩО

Лъв

Таз седмица се очертава малко трудна за вас, но е важно да преминете през нея с висока вдигната глава и спокойствие. Семейните задължения и работата ще са главните виновници за липсата на романтика.

Дева

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение.Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Везни

Запомнете, че любовта не може да бъде водена в таблици и графики. Не смятайте колко пари сте дали за подарък, колко пъти вие сте се обадили на половинката и т.н. Правете всичко от сърце, а ако не можете – зарежете. Драматизмът ви ще е в повече, така че имайте едно наум.

Скорпион

Скорпионите ще се радват на хармонична седмица с добра комуникация. Разбира се, един истински Скорпион винаги има в "ръкава" някакви изненади, особено в леглото, така че спокойствието може да е само привидно.

НАЙ-ОБЩИТЕЛНИТЕ ЗОДИИ ПРИ МЪЖЕТЕ

Стрелец

Чувствате се сякаш целият свят се е стоварил на раменете ви и очаква нещо от вас. Нищо не помръдва, ако не задвижите вие нещата. Това ви изтощава емоционално, защото връзката ви не прави изключение.

Козирог

Представителите на зодията ще оставят на заден план любовта, есенното им настроение също няма да е особено на ниво. Разсейте негативните мисли с хубава книга, чаша вино с приятелки, готвене или някакви романтични филми.

Водолей

В началото на седмицата ще се чувствате сякаш любовта е забравила за вас. Усещане за неоцененост и разочарование ще се загнездят в сърцето ви. Това ще ви обиди, но не за дълго.

Риби

Носталгия по отминалите дни ще ви обземе напълно. Може би страдате за човек, който вече не е до вас, за загубен приятел или стара любов – дайте си няколко дни, но не потъвайте в бездната на собствената си самота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама