Седмичен любовен хороскоп за 15-19 юни


Седмичен любовен хороскоп за 15-19 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица може да се окаже проблемна за любовта. Ако се намирате във връзка ще има неща, които ще премълчите и няма да искате да споделите с половинката си. Това ще е причината за тревожно поведение и повече напрегнати ситуации.

Телец

Възможно е да се появи трети човек, дори приятел или роднина, който да се опита да наруши хармонията, която толкова дълго се опитвахте да постигнете във връзката си. Не се поддавайте на манипулации и не приемайте всеки съвет за чиста монета.

Близнаци

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЛЯТО 2020

Рак

През новата седмица няма да имате време за любовни трепети. Всички необходими задачи, които изискват внимание на работното място, падат на вашите рамене. Много е важно да не премълчавате случващото се и да поговорите с любимия човек.

Лъв

В началото на седмицата може да почувствате известни ограничения, свързани с вашия любовен живот. Ако се чувствате притиснати, може би не е зле да помислите какво наистина получавате и давате в тази връзка.

Дева

Има твърде много семейни задължения, за които едва смогвате да се погрижите. Не се притеснявайте да помолите за помощ, ако видите, че сте на края на силите си.

Везни

Духовната връзка с любимия човек ще се задълбочи. Благодарение на сигурността, която изпитвате в любовта, ще се чувствате спокойни и безстрашни и в други сфери от живота.

Скорпион

Седмицата няма да е най-успешната в любовно отношение. Скорпионите ще се чувстват объркани, сякаш са попаднали на грешното място в неподходящ момент.

Стрелец

Колкото и да искате да стане на вашето, обърнете внимание и на гледната точка на половинката си. Ще намерите баланс, само ако успеете да влезете в "обувките" на другия.

18 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА СТРЕЛЦИТЕ

Козирог

Любовният живот и професионалните ви планове за пръв път от много време ще се движат в унисон. Планирайте смело летните отпуски, защото всичко върви по мед и масло.

Водолей

Имате желание да възстановите ранните пламъци на страстта, които от доста време сякаш са се изпарили, правейки място на рутината. Помислете как да впечатлите половинката си.

Риби

В началото на седмицата ще се наложи да вземете важно финансово решение с половинката си. Може да се отнася за покупка на недвижими имоти. Мислете внимателно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама