Седмичен любовен хороскоп за 26-30 април


Седмичен любовен хороскоп за 26-30 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ще се чувствате объркани през новата седмица. Не знаете какво да предприемете, за да угодите на половинката. Сякаш всичките ви усилия остават незабелязани. Не взимайте крайни решения, а изчакайте периодът да премине.

Телец

В началото на седмицата може да почувствате известни ограничения, свързани с вашия любовен живот. Ако се чувствате притиснати, може би не е зле да помислите какво наистина получавате и давате в тази връзка.

Близнаци

Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл, ще станат по-дълбоки и ще съдържат скрити послания. Макар понякога да се чувствате сякаш трябва да разгадаете гатанка, ще постигнете яснота в много отношения.

КОИ СА ТОТЕМНИТЕ ЖИВОТНИ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Рак

През новата седмица няма да имате време за любовни трепети. Всички необходими задачи, които изискват внимание на работното място, падат на вашите рамене. Много е важно да не премълчавате случващото се и да поговорите с любимия човек.

Лъв

Ще имате крещяща нужда от раздвижване на социалния ви живот. Споделяйте чувствата си и няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви очакват хубави моменти, ако търсите нова любов, отворете сърцето си.

Дева

Има твърде много семейни задължения, за които едва смогвате да се погрижите. Не се притеснявайте да помолите за помощ, ако видите, че сте на края на силите си. В противен случай, бъдете готови за доста разправии на любовния фронт, ако половинката не знае защо ви е такова настроението.

Везни

Последната седмица на април ще е белязана от борба за надмощие в любовен план. Не че някой от двама ви иска нещо конкретно, просто властта в семейните битки ще е водеща. Помислете дали да не направите крачка назад.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще се радват на подкрепата на любимия човек. Но не се отпускайте, защото не е изключено бъдете изправени пред ситуация, която да наруши хармонията ви.

Стрелец

Въздържайте се от обещания, които не бихте могли да изпълните. Постарайте да оправдаете очакванията на любимия човек, ако все още държите на тази връзка.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще се радват на щедростта и вниманието на партньора си. Възможно е да получите изненадващ подарък, който да ви изуми със стойността си.

ЗА КАКВО Е НАЙ-НЕУВЕРЕНА ВСЯКА ЗОДИЯ

Водолей

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Риби

Не е изключено половинката ви да се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват неоснователни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама