Седмичен любовен хороскоп за 30 август - 3 септември


Седмичен любовен хороскоп за 30 август - 3 септември
Снимка: iStock

Овен

Подарете си време – това е най-доброто, което можете да направите през тази седмица. Останете насаме с мислите си и си дайте сметка какво точно очаквате от живота си на този етап.

Телец

През новата седмица ще се чувствате уверени в собствените си способности, ще се радвате на завидно самочувствие, а това несъмнено ще повлияе позитивно на връзката ви.

ПРИЧИНАТА, ПОРАДИ КОЯТО РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ СКЛЮЧВАТ БРАК

Близнаци

Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускате в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети.

Рак

Раците са заседнали в емоционален капан, от който нямат представа как да се измъкнат и определено имат нужда от чужда помощ. Не се срамувайте да поискате съвет или подкрепа от вашите близки.

Лъв

Ще се случат неща, които ще ви изкарат от зоната ви на комфорт и ще ви накарат да се почувствате объркани и разочаровани. Не бързайте да се тревожите, защото промените не винаги означават нещо лошо.

Дева

Комуникацията с половинката ще върви гладко, ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин.

Везни

Така важният баланс за Везните ще е налице. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и ще се чувстват уверени в себе си и партньора.

Скорпион

Скорпионите ще преоткрият партньора до себе си. Постарайте се да бъдете опора, без да "натискате" твърде много, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се запази за дълго време.

Стрелец

Страхотна и емоционална седмица очаква родените под знака на зодия Стрелец. Ще проведете разговор, който ще се окаже катализатор и ще ви накара да предприемете нещо ново заедно. Може би пътуване, занимание или нещо ново в спалнята.

Козирог

Любовните драми ще останат зад гърба ви през идните няколко дни. Възможно е да изпитвате изтощение, желание да си починете от всичко и всички. Не лишавайте себе си от възможността да презаредите.

КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ РЕАГИРАТ НА КОМПЛИМЕНТИ

Водолей

Имате чудесна перспектива за подобряване на взаимоотношенията с партньора. Седмицата ще бъде динамична и изпълнена с повече потенциал за романтика, затова е важно да "изиграете картите си" добре.

Риби

Обвързаните Риби ще се отдадат изцяло на своята половинка. Нещо, което от много време не могат да реализират. Вашият малък свят ви очаква и ще ви дари с много приятни моменти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама