Седмичен любовен хороскоп за 30 юли - 3 август


Седмичен любовен хороскоп за 30 юли - 3 август
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво ви очаква в любовен план тази седмица според звездите.

Овен

През тази седмица вторник ще бъде най-добрият ден за романтика с партньора. От друга страна, през останалите дни могат да възникнат ситуации, в които да разгорещите емоциите си и това да нарани любимия човек. 

Телец

Ако имате половинка до себе си, през тези дни е много вероятно да се наложи да разрешите някакъв финансов въпрос. За тези Телци, които търсят любовта, ще има голямо раздвижване на любовния фронт.

Близнаци

Спокойна ще бъде седмицата за Близнаците. За тези от вас, които се намират във връзка, дните са подходящи за кратки пътувания или романтични изненади, които ще ви помогнат да се преоткриете с партньора.

Рак

Романтика? Определено тя няма да бъде приоритет за вас тази седмица, тъй като служебните ви задължения ще отвлекат голяма част от вниманието, което иначе бихте насочили към интимните моменти с партньора.

Лъв

За Лъвовете ще започне дълъг период на размишления. Това ще бъде началото на една равносметка, в която ще преосмислите всичко, което ви се случва в любовта и колко далече искате да стигнете. Не бързайте, а преосмисляйте добре нещата.

Дева

Ще имате много добра възможност да подобрите комуникацията с вашата половинка. Бъдете отдадени един на друг и това ще ви се върне като хармония и дълбока любов.

Везни

Любовният живот на Везните ще бъде изпълнен с напрежение през тази седмица. Във вторник вие и половинката ви може да се насладите на романтиката, но това ще бъде краткотрайно.

Скорпион

Пред вас има сериозни въпроси, които трябва да разрешите, но нито вие, нито любимият човек сте готови да правите компромиси. Опитайте се да разрешите проблемите без излишни емоции.

Стрелец

Някои от обвързаните Стрелци ще бъдат твърде подозрителни към партньора си, което ще се отрази на хармонията в отношенията ви. Не правете крайни заключения за половинката си преди да сте разговаряли.

Козирог

Належащи въпроси през тази седмица има шанс да изместят романтиката. Проблеми от битов характер ще ви настроят войнствено към партньора.

Водолей

Дните няма да бъдат леки и за представителите на зодия Водолей.. Съдбата може да ви изправи пред поредното си предизвикателство, поставяйки ви в особена ситуация. Това ще е изпитание за вашите чувства и емоции.

Риби

За Рибите започва благоприятен период, в който ще имат предимството да комуникират гладко с партньора. Ще бъдете вдъхновени да споделяте своите мечти, емоции, чувства, а любимият човек ще ви окаже своята подкрепа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама