Седмичен любовен хороскоп за 5-9 юли


Седмичен любовен хороскоп за 5-9 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели и дръзки, особено ако искате да потърсите повече романтика от половинката си. Но не бъркайте дързостта с агресия.

Телец

Тъй като през новата седмица няма да липсват и положителни, и отрицателни емоции, от вас зависи как точно да се развият идните дни. Най-добре се абстрахирайте от проблемите и помислете за повече романтика или как да повдигнете настроението на партньора.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ОБИЧАТ

Близнаци

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред. 

Рак

Любовта и желанието да постигате успехи в кариерата ще вървят ръка за ръка, най-вероятно защото получавате чистосърдечна и много силна подкрепа. Възможно е да се открият нови възможности за работа.

Лъв

Взаимоотношенията ще бъдат динамични и доста опасни. В момента връзката ви е като минно поле, всяка дума може да предизвика вулкан от емоции. Помислете на какво се дължи това напрежение.

Дева

Няма да имате особено много интимни моменти през седмицата и ще се чувствате сякаш вие трябва да преследвате партньора за малко внимание. Ще си задавате много въпроси по отношение на връзката.

Везни

Хубава седмица за Везните! Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и ще се чувстват уверени в себе си и партньора.

Скорпион

Ще имате възможност да обсъдите разногласията с любимия човек, да прекарате повече време заедно и най-вече да изградите работеща система за моментите, когато имате финансови проблеми.

ТЕЗИ 6 ЗОДИИ ЩЕ СЕ РАДВАТ НА ОГРОМЕН КЪСМЕТ ПРЕЗ ЮЛИ

Стрелец

Стрелците са заседнали в емоционален капан, от който нямат представа как да се измъкнат и определено имат нужда от чужда помощ. Не се срамувайте да поискате съвет или подкрепа от вашите близки.

Козирог

Дайте си почивка, налейте си чаша хубаво бяло вино и забравете за всички проблеми. Ако половинката ви има общо с лошото ви настроение, може би е време за разговор.

Водолей

През новата юлска седмица ще се радвате на сериозна подкрепа от страна на партньора, особено ако имате финансови затруднения или нужда от съвет, свързан с финансов въпрос.

Риби

Възможно е да се появи деликатна ситуация във вашия любовен живот, с която ще трябва да се справите. Не забравяйте, че най-големите скандали се раждат от дребни несъвършенства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама