Съвет за всяка зодия за АПРИЛ 2022


Съвет за всяка зодия за АПРИЛ 2022
Снимка: iStock

Април ще е един много слънчев, положителен месец и много от зодиите ще се радват от сърце на пролетта. Времето се променя към по-добро, но вие също трябва да направите някои премени. Ето какво съветват звездите:

Овен

Вие много обичате да действате прибързано и да говорите преди да помислите, но през април това може да ви се отрази зле. Затова бъдете внимателни в действията си.

Телец

Април е точното време да излезете от зоната ви на комфорт и да покажете на света вашите възможности. Започнете да обръщате внимание на малките неща в живота, които също носят радост.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2022

Близнаци

Имате да учите много уроци през този месец, които ще ви отворят очите и ще ви направят по-решителни. Промени ще има, възможности за успехи също. Бъдете смели!

Рак

Бъдете готови на някои жертви през месец април. Понякога трябва да се разделим с нещо, за да може нещо по-добро да влезе в живота ни!

Ако не можете да доверите душата си на един човек, не доверявайте и тялото си

Лъв

Отпуснете се! Този месец ви носи хубави емоции и много възможности. Това, което може да ви попречи, е прекаленото премисляне на нещата.

Дева

По пътя към постигане на целите, не забравяйте за чувството за хумор. Много по-важно е да бъдете щастливи, отколкото перфектни.

 

Везни

Време е за промяна! Време е за ново начало! Готови ли сте? Разделете се със старите си разбирания и отворете сърцето си за нови мисли, нови приятели и нови преживявания.

ОТ КАКВИ БОЛЕСТИ СТРАДАТ ЗОДИИТЕ

Скорпион

Ключът към щастието е да можете да се освобождавате от емоциите, които ви пречат, хората, които ви дърпат назад. В противен случай няма да можете да се насладите на пълното преживяване, наречено живот.

Стрелец

Може би месецът ще е изпълнен с много проблеми, но не се отчайвайте – решение винаги има.  Дори да не се чувствате добре през този месец, всичко ще си дойде на мястото много бързо – само почакайте!

Козирог

През април живейте за момента и се отпуснете. Имате много задачи, които искате да свършите накуп, но по-добре си дайте малко почивка и се насладите на момента.

Любовни хроники: Кемал Ататюрк и Мити Ковачева

Водолей

През този месец ще може да завършите нещо много важно за вас – проект, работа, каквото и да е, времето е благоприятно. Отдайте се и на малко почивка – заслужавате я!

Риби

Ако не искате да си навлечете гнева на шефа или своите колеги, бъдете внимателни с думите си. През този месец не е много добре да бъдете открити, по-добре оставете нещата за по-нататък!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама