Съвет за всяка зодия за октомври 2021


Съвет за всяка зодия за октомври 2021
Снимка: iStock

Може да се каже, че октомври ще бъде положителен месец за по-голяма част от зодии, но далеч не във всяко отношение. Ето какъв е съветът на астролозите към всяка зодия.

Овен

За Овните месецът ще бъде много важен по отношение на любовта. Романтично бягство със сродната ви душа ще бъде полезно за вас.

Телец

Телецът е добре да започне този есенен месец с почистване на дома си. Необходимо е не само да изхвърлите излишното, но и да разграничите правилно приоритетите си. Ако не го направите, очаквайте проблеми в любовта и финансите.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ПРЕСТРУВАТ НА НЯКОЙ ДРУГ

Близнаци

Всички наши неуспехи и проблеми имат причина. Не е нужно да сте сами дълго време. Самотата може да провокира големи проблеми, които ще  доведат до апатия и намалена производителност в работата.

Рак

Не разчитайте на близки или колеги за всичко. Факт е, че през октомври се очакват повечето сезонни депресия да се активират. Месецът е подходящ за скъпи покупки и започване на нова работа.

Лъв

Лъвовете не трябва да се поддават на изкушението. Важно е да следват нормите на морала и закона. В любовни афери е желателно да бъдат упорити, но в умерена степен. 

Дева

Хората от този знак могат временно да загубят интерес към настоящата си работа и хобитата си. Добре ще е да не забравят за задълженията и за обещанията си.

Везни

Успехът може да дойде от хората около вас. Бъдете себе си. Околните определено ще забележат вашия оптимизъм и доброта. 

Скорпион

Още в началото на октомври самотните Скорпиони могат да открият сродната си душа. Не е нужно да държите обидите в себе си, тъй като те са опасни и могат да доведат до сериозни здравословни проблеми и да ви лишат от късмет.

Стрелец

Стрелецът трябва да намери правилния баланс между работата и личния живот. Не се преуморявайте и бъдете мързеливи. Енергийното прочистване у дома ще ви помогне да придобиете самочувствие и да започнете добре месеца.

Козирог

Козирозите трябва да бъдат внимателни, тъй като през април не е изключено предателство от страна на близък човек. 

Водолей

Водолеят може да има проблеми със здравето до средата на октомври и през последните няколко дни на месеца.

Риби

Хората около Рибите ще започнат да извършват ирационални действия, които не могат да бъдат обяснени с помощта на логиката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама