Тези зодии притежават истинско 6-то чувство


Тези зодии притежават истинско 6-то чувство
Снимка: iStock/Guliver

Интуицията е онзи тих глас, на който често не обръщаме внимание, а после горчиво съжаляваме. Понякога ни нашепва да не взимаме дадено решение, друг път ни кара да предприемем най-налудничавото действие. Истината е, че при някои зодии интуицията е толкова силно развита, че дори граничи със свръхестествени способности и шесто чувство. Ето и кои са знаците, които по-често трябва да се вслушват във вътрешния си глас.

Риби

Рибите са един от най-творчески настроените и креативни знаци. Истината е, че тяхното вдъхновение много често идва "свише" и дори самите те нямат представа как са създали нещо. Понякога са направо "преследвани" от знаци, видения и гласове, което чувствителната им натура понася трудно и се налага да се самоизолират от света. Не е случаен и фактът, че най-много ясновидци са родени именно под знака на Рибите.

Скорпион

За разлика от Рибите, Скорпионите не "получават сигнали" от горе, но също имат силно развита интуиция. На практика, те могат да "надушат" лъжа от километри, без значение дали някой се опитва да измами тях самите или близък човек. Просто знаят истината.

Изключително мотивирани хора са и винаги са наясно какво, защо и как да направят. Дори самите те не биха могли да заблудят себе си, така че не опитвайте и вие. Ако пък понякога имате чувството, че представител на знака ви чете мислите, най-вероятно е така.

Дева

Девите са адски бдителни създания, което може би е и отговорът защо са толкова интуитивни. Те забелязват и най-малкия детайл около себе си, дори да е твърде незначителен за останалите. От тях биха могли да се получат перфектни детективи, защото разглеждат всяко неизвестно като абсолютна загадка и "сън не ги лови", докато не я разнищят.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама