Зодиите, които могат да ви изневерят


Зодиите, които могат да ви изневерят
Снимка: iStock

Ето кои са зодиите, които най-често изневерят и как точно го правят.

Рибите се държат непоследователно

Представителите на този зодиакален знак са в състояние да скрият предателството си, въпреки че изневярата от тяхна страна е породена от липса на внимание.

Близнаците винаги имат алиби

Близнаците изневеряват само ако нямат шанс да бъдат хванати или са безразлични към настоящата връзка. Когато се променят, стават много хитри, мислят възможно най-бързо и следват всяко свое движение. И молят приятелите си да ги защитят и да излъжат заради тях.

Кoгато са сигурни, че няма да бъдат хванати, се държат спокойно. Ако сте подготвили капан за тях и задавате неочаквани въпроси, тогава имате големи шансове да ги хванете в крачка.

Лъвът обича предизвикателствата

По правило Лъвовете са водени от страстта и обичат предизвикателствата. Те държат на партньора, но често им се иска да опитат нещо ново. В случай на изневяра, те се преструват, че всичко е наред. Родените под този знак веднага стават идеални партньори: мъжът глези любимата си, а жената приготвя любимите ястия на партньора си и винаги изглежда ослепително.

Лъвът никога няма да си признае изневярата - дори и да го хванете в крачка, той все пак ще спори и ще ви уверява, че не е това, което изглежда.

Везните се държат като влюбени тийнейджъри

Везните също могат да изневерят, но предателството им предполага, че те са се влюбили отново. В такива случаи представителите на тази зодия се държат като тийнейджъри. Често си вземат душ, сменят дрехите и се гледат в огледало. Правят всичко възможно, за да скрият аферата си, но ако партньорът все пак открие истината, тогава Везните ще кажат, че това е било просто флирт.

НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ СТРАХОВЕ

Стрелецът изневерява от липса на интимност

Стрелците могат да изневерят на половинката си, ако са недоволни или когато в отношения им липсва физическа близост. Мъжете философстват и говорят за монотонност, а жените изискват равенство. Но преди партньорът им да се убеди в техните подозрения, те сами признават всичко пред него.

Самият Водолей признава за предателството

Водолеите рядко могат да изневерят, но ако го направят, тогава най-често признават на партньора своята изневяра. Те могат да кръшнат от липса на интерес към отношенията, двусмислени изявления за съвместно бъдеще и предложение за преминаване към свободна връзка или почивка. Жената Водолей ще каже, че има нужда от приятели и комуникация, и ще се държи агресивно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама