2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 14 януари


2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 14 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този понеделник ще сте настроени за удоволствия. Това може да предизвика проблеми в работата ви, тъй като от вас ще се очаква да проявите дисциплина и усърдност.

Телец

Очаква ви изключително успешен ден. Това не означава, че нещата ще се случват от само себе си. Ще трябва да настоявате да се случи вашето, но ще успеете във всичко, което сте намислили.

Близнаци

Днес ще сте образцовия служител, съпруг и всичко, което може да правите. Не се подавайте на суетата, ще изживеете звездния си миг, но сега е време за работа.

Рак

Още от сега планирайте качествена почивка през уикенда. Бъдете щедри към себе си. Потрудили сте се здрави и заслужавате тази награда.

Лъв

Днес очаквайте промени в работния график. Няма нищо страшно в това да предоставите задълженията си на ваш колега, особено ако му имате доверие.

Дева

Денят ще е противоречив. Всъщност всичко ще зависи от това от какъв ъгъл гледате на нещата. А те може да бъдат много по-розови, отколкото си представяте.

чудене

Везни

Този понеделник бъдете малко по-подозрителни от обикновено. Не се обвинявайте в параноя. Наблюдавайте внимателно, но без да реагирате.

Скорпион

Задачата ви днес ще бъде да си наложите да гледате добронамерено на нещата и да си представите положителния им развой. Неприятностите може да се случват и без ваше участие.

Стрелец

През този ден ще бъдете дадени за пример, така че точно сега не е време да отпускане. Покажете как се правят нещата и дайте най-доброто от себе си.

Козирог

Този понеделник не бързайте да съдите хората по дрехите им. Може да са имали тежка вечер или друга причина. Чуйте ги какво ви казват и как действат.

Водолей

Този понеделник ще се видите със стар приятел. Това ще ви покаже колко много път сте изминали. Не се подавайте на меланхолия. 

Риби

Този понеделник е ден за мислете, а не за действие. Премислете добре стъпките си, особено ако засягат други лица освен вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама