3-те зодии, които ще имат бебе през 2019


3-те зодии, които ще имат бебе през 2019
Снимка: iStock/Guliver

Ако отдавна искате да станете майка, тази година желанието ви може да се сбъдне. Особено ако сте представителка на някоя от следните зодии:

Козирог

Знаем, че обичате да изпипвате нещата "под конец" и да вървите по график. Но уви, не всичко в този живот върви по план и вие много добре знаете това, колкото и да не ви се иска да го признаете. Не е изключено, когато разберете, че очаквате бебе, да изпитате леко колебание дали човекът до вас е правилният, с когото може да създадете здраво и щастливо семейство. Не се притеснявайте, с течение на времето тези въпроси ще изчезнат и ще остане само трепетното очакване.

Риби

Тази блага вест ще дойде изненадващо и съвсем неочаквано за Рибите! Макар появата на наследник да не ви е влизала в плановете, хубавата новина няма да ви изплаши и притесни. А още по-хубавото е, че е получите подкрепа от половинката и семейството си, които сякаш ще са на седмото небе от щастие. Важно е да не се оставите паниката, която ви е присъща по принцип, да ви завладее.

Стрелец

В известен смисъл мисълта за бебе ви "панира", страхувате се от тази голяма крачка, но сърцето ви казва, че иска точно това. Спокойно, тези страхове са нормални и основателни за всички млади родители, а когато добавим и по-свободолюбивата ви природа, нещата съвсем се изясняват. Много хора около вас създават прекрасни семейства с деца и това ви влияе по един или друг начин. Дори да се чувствате адски несигурни в себе си, винаги можете да поискате съвет от някой близък приятел, който да ви помогне да се впуснете в приключението, наречено "родителство".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама