Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 2 март


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 2 март
Снимка: iStock/Guliver

Този петък няма да сте наясно със желанията си. Не очаквайте от човека от вас да гадаe.

Овен

Този петък не се подавайте на такива чувства като самосъжаление и съчувствие. Тези чувства често ни водят в грешна посока. Дайте време на човека до себе си, но поставете някакви граници.

Телец

Действително, няма нищо случайно на този свят. Възможно е да срещнете някого, който да преобърне живота ви. Оставете нещата да се случват, не форсирайте събитията.

Близнаци

Този петък няма да сте наясно със желанията си. Не очаквайте от човека от вас да гадае. Така може да го измъчите и да посеете сериозни съмнения в него относно сериозността на намеренията ви.

Рак

Колкото и да ви се иска нещата не винаги се получават по предварителен план. Хубавото е, че непредвидените случки често са по-добри от това, което сме рисували във фантазиите си. Насладете се на нещата такива, каквито са.

Лъв

Този петък не е добър ден за срещи, но ако сте решили да излизате нека това бъде по-късно вечерта. Не се впечатлявайте прекалено от хора, с които сте се запознали наскоро. Бъдете предпазливи.

Дева

Хората до нас не са длъжни да ни забавляват непрекъснато. Днес ще ви е скучно и ще търсите разнообразие от страна на партньора ви, но той няма да е в настроение за шеги. Не правете от мухата слон.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама