Годишен хороскоп за 2018 - Дева


Годишен хороскоп за 2018 - Дева
Снимка: iStock/Guliver

Равносметката от изминалата година ще ви постави на кръстопът през Новата 2018. Ще бъдете разкъсвани между служебните ви задължения и желанието да промените основно личния си живот и битието. Изборът е нелек, но до началото на февруари ще трябва да отчетете накъде клонят везните. Важното е да вземете решението сами, без да се влияете от съветите на роднини или приятели, колкото и близки да са ви те.

Началото на пролетта ще внесе повече яснота във всекидневието ви. Може да ви се наложи да съкратите броя на излизанията и ще трябва да поемете повече отговорност. Обърнете внимание на финансовото си състояние и разходите, които бихте могли да намалите. Това съществено ще помогне за постигането на целите ви.

В началото на лятото на преден план ще излезе решаването на имуществен въпрос. Именно там, вероятно, ще са ви необходими доста средства. Очаквайте помощ от роднини, но бъдете готови да се справите сами.

Време за почивка ще има в края на летния период. Може да опитате нещо ново. Не се колебайте да посетите място, на което не сте били и да прекарате отпуската си по начин, който до момента не сте правили.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама