Как всяка зодия прецаква връзките си


Как всяка зодия прецаква връзките си
Снимка: iStock/Guliver

Любовните взаимоотношения са сложни. За да е успешна една връзка, и двамата „замесени“ трябва да са склонни да правят компромиси, да посветят времето, а и енергията си. Но не винаги нещата проработват както очакваме. Понякога дори не усещаме как прецакваме отношенията с любимия човек. Ето какъв е „специалитетът“ на всяка зодия, що се отнася до саботирането на връзки.

Овен

Овните са хора с големи сърца, склонни на компромиси, но когато нещата станат напечени, обикновено бягат или си „заравят главата в пясъка“.

Телец

Телците са доста злопаметни хора. Истината е, че те бързо прощават, но трудно забравят. И във всеки един момент, в който им изнася, ще ви напомнят старите грешки, „триейки сол“ върху главата ви.

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2020

Близнаци

Близнаците прецакват връзките си, „благодарение“ на своята двойствена природа. Те пазят тайни, криейки черти от характера си, защото по някаква причина се притесняват да покажат на половинката си и „злия близнак“.

Рак

Раците са търпеливи и обичливи хора и това понякога им изиграва лоша шега. Когато са влюбени, позволяват на половинката си да им се „качва на главата“, вместо да сложат някакви граници.

Лъв

Самовлюбени и доста горделиви, колкото и пламенно да обичат човека до себе си, Лъвовете също са склонни да провалят отношенията си. Защо? Защото са твърде взискателни и държат нещата да се случват по техния начин.

Дева

Девите използват сарказма като щит, когато се чувстват наранени или обидени. Трудно им е да водят дълбоки и емоционални разговори, което се оказва и причина за раздяла.

Везни

Везните също не си падат по разговорите, особено ако трябва да разрешават конфликти. Те често правят прибързани заключения, но не умеят да отстояват мнението си.

Скорпион

Да „бутнеш“ стените около сърцето на един Скорпион е трудна работа. Те са емоционално дистанцирани, дори когато обичат страстно. Често връзките им достигат до край, защото половинката се е уморила да чака.

Стрелец

Стрелците хич не обичат да се посвещават само на един човек. Разбира се, малко хора биха търпели някой да флиртува пред очите им, макар и с чаровната лекота, с която го прави Стрелецът.

Козирог

Държите сърцето и емоциите си под ключ. Често предпочитате да мислите за себе си като за някаква машина, живеейки под строг график. Рядко показвате нежност и признателност.

Водолей

Вображението ви е доста „развинтено“ и често се случва да започвате спорове или да правите хапливи забележки заради прекаленото си анализиране над дадена ситуация.

Риби

Рибите съвсем несъзнателно отблъскват хората около себе си, когато се чувстват уплашени. Затварят се в собствения си свят, завъртат ключа и напълно изключват!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама