Седмичен хороскоп за 4-8 април


Седмичен хороскоп за 4-8 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица направете така, че да прекарвате повече време в разходки на чист въздух. От вторник ще започне поредица от нови познанства и предизвикателства в работата. Ако имате човек до себе си, обаче, нека той да бъде на преден план. Сега може би не си давате сметка колко е важен той за вас, но ако го загубите ще ви бъде много тежко. В средата на периода ще имате много нови идеи, които непременно трябва да реализирате. Нека не ви мързи и задължително ги запишете и започнете да правите планове как точно да ги реализирате. Най-важното е да бъдете водени от разума. Не се оставяйте да си мислите, че чарът ви ще е достатъчно, за да докажете ценността си пред останалите, особено ако става въпрос за работата.

Телец

В началото на седмицата може да получите изключително изгодно, на пръв поглед, предложение за работа. Истината е, че трябва да сте внимателно. Някои от вас ще затвърдят финансовите си позиции, но това е свързано с риск от прекалено големи разточителства. Не си ги позволявайте. Здравето няма да ви подведе особено ако спазвате добър режим на хранене. Не забравяйте за физическата активност, тя ще ви даде необходимия тонус.

Близнаци

През новата седмица не трябва да се страхувате открито да изказвате мнението си, а всички възникнали трудности трябва да решавате с помощта на конструктивен диалог с партньорите си. Сряда може да донесе някои недоразумения в любовния живот. Разумно решени те само ще заздравят връзката ви. Финансовото ви състояние е стабилно, но са възможни непредвидени разходи в края на периода. В здравословно отношение не пренебрегвайте белите дробове. При поява на кашлица отидете при специалист, а не избирайте сами лекарствата си.

Рак

През новата седмица ви очаква доста работа, тъй като ще имате възможността да затвърдите позициите си, както в семейството, така и в работата. Възможно е да има много напрегнати моменти, но от вас ще се изисква пълно самообладание, с което да запазите контрол и да покажете на половинката ви и другите важни за вас хора, че наистина ги уважавате и обичате. В работата може да бъдете изправени пред нелек избор. Звездите препоръчват да обърнете повече внимание на екипната работа. Успех ще имате и в самостоятелната дейност, но той няма да е така дълготраен.Сряда може да ви донесе някои предизвикателства. Ще трябва да се откажете за момент от амбициите си, но съвсем скоро ще бъдете компенсирани за жертвата ви. Всичко това може да доведе до отслабване на имунната ви система, така че още от първите дни на периода вземете мерки, за да защитите организма си.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама