4 интериорни тенденции, наложени от Instagram


4 интериорни тенденции, наложени от Instagram
Снимка: Instagram

Дори никога да не сте били в Instagram, популярната социална мрежа вероятно е повлияла по някакъв начин на живота ви, без дори да разберете. Може би сте решили да приготвите за вечеря макарони със запечено сирене и домати. Или може би сте сменили тесните си дънки за по-свободни модели със скъсена дължина. Да, всички тези тенденции идват от Instagram - така че беше само въпрос на време приложението да се превърне във вдъхновение за интериора. Ето някои от най-актуалните трендове, които редовно може да видите във фийда си.

ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ЦВЕТОВЕТЕ ЗА БАНЯ ЗА 2021

1. Сухи цветя

Проектите „направи си сам“ отдавна са популярни, така че не е изненада, че изсушените цветя също са сред тях. Базираната в Обединеното кралство застрахователна компания, GoCompare, наскоро анализира най-добрите хаштагове, свързани с дома - сухите цветя са генерирали 60,2 милиона хаштага. Запазването на букети от рози е популярно, заедно с тяхното затваряне в смола.

2. Зелени стени

Изумрудено зеленото преживява своя момент в кухните, но в Instagram „зелените стени“ не са цвят на боя, а действителна зеленина. Тези растения обаче всъщност не са истински - можете да закупите изкуствени такива почти навсякъде.

3. Арт свещи

Според социалната платформа задължително трябва да се „обзаведете” с някакви по-арт свещи, като ги подредите по рафтове или плотове като скулптури.

4. Максимализъм

На противоположния край на спектъра на скандинавския минимализъм, е… максимализмът, разбира се. Геометрични фигури, предмети на показ, различни текстури и цветове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама
Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама