Барби декор: Как да внесете тренда у дома (СНИМКИ + ВИДЕО)


Барби декор: Как да внесете тренда у дома (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: iStock

Кой живее в Barbiecore, откакто се появи филмът за Барби? Ах, тези тоалети! Естетическите детайли! Райън Гослинг като Кен! Съвсем логично е защо всички са обсебени. Разбира се, цялата тази розова вълна ще накара мнозина да превърнат целия си дом в „Къщата на мечтите“ или поне да се опитат.

Естетиката на Barbiecore е навсякъде и интериорните дизайнери са напълно влюбени - различни нюанси на розово, завършени с момичешки нотки, които са толкова забавни.

Вижте още: Моден бум: Кукленски тоалети и Барби розово доминират в света на модата

Ако сте заклет фен, може би искате да се изхвърлите с изцяло розови уреди за кухня или яркорозов диван. Но повечето хора трябва да мислят в малки щрихи. Включете Barbiecore в смели произведения на изкуството и забавни аксесоари като декоративни възглавници и масички за кафе – те са достъпни и лесни за актуализиране, когато тенденциите се променят.

1. Изберете стаи, които са малко по-небрежни

Официалната трапезария не е най-доброто място да разгърнете вътрешната си Барби. Използвайте смели цветове в стаи като пералното помещение, входа или килера.

2. Намерете своя баланс

„All Barbie, all the time“ ще ви постави дълбоко в територията на кича, така че компенсирайте розовото с някои класически елементи. „Ако успеете да балансирате тенденциите с класически елементи, ще се получи страхотно!

3. Играйте с детайлите

Малките възглавнички върху дивана, нежно розово за спалното бельо, елегантна ваза със сърчица - деликатно средство за добавяне на елементи от „Къщата на мечтите“.

Вижте още: 5 начина да обновите кухнята си, без да я ремонтирате

А ако сте наистина заклети фенове на Барби и с удоволствие бихте се гмурнали в „Къщата на мечтите“ (или сте притежавали такава в края на 90-те), ви предлагаме много интересна ретроспективна изложба, която проследява еволюцията на емблематичната Барби къща!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама