Съвет от Ванга: Не оставяйте къщата си без тези предмети, ето защо!


Съвет от Ванга: Не оставяйте къщата си без тези предмети, ето защо!
Снимка: iStock

Баба Ванга е оставила след себе си редица полезни съвети, които, ако спазваме, ще бъдем по-щастливи. Ето какви предмети, според нея, трябва да има във всеки дом:

1. Mед

Ванга някога е казвала: "Мед в къщата – просперитет в къщата". Според нея всеки трябва да има в дома си бурканче с мед, за да е спорен животът му.

2. Подкова на входа

Първият предмет, който баба Ванга назовала, била подковата. Тя казвала:

"Дръж подкова на входа за щастие и успеха ще намери пътя към твоя дом, конят винаги носи късмет, а на коня какво му е необходимо – подкова."

ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА ТАЗИ БИЛКА В ДОМА СИ, ЗА ДА ПРИВЛЕЧЕ ПАРИ И ЗДРАВЕ

3. Сапун

За сапуна Ванга казва: "Вие живеете бързо, страхувате се, че няма да успеете на време и всъщност приемате нещата повърхностно. Имате ли нещо против да прекарате няколко минути, опитвайки се да мислите за същността на нещата, които толкова често са част от всекидневния живот? Сапунът използвате само за физическо пречистване, но в действителност той може да ви даде много повече. Обикновеният сапун определено необходимо е да бъде в дома ти, той ще ви служи вярно, и всяко зло и нечистотия ще измие."

Вземете си натурален сапун, а най-добре да си го направите сами.

4. Чесън

Поставете чесън в ъгъла на общата стая, близо до тавана, за да прогоните злите духове:

"Искаш ли да защитиш себе си и къщата си от уроки и зли духове, изплаши ги с чесън. Те не го обичат и ги е страх, и в къщата, където има чесън, никога дявол не може да се задържи. Както се е появил, така и бързо ще избяга."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама