3 неща, които ТРЯБВА да направите на празниците


3 неща, които ТРЯБВА да направите на празниците
Снимка: iStock/Guliver

Малко неща са по-гадни от това да ти бъде провален празникът. А като става въпрос за коледните и новогодишните празници провалът даже придобива по-горчив привкус.

В някои случаи няма как да предотвратите празничният мед да стане с вкус на катран. Но много други са под контрола ви – и само липсата на воля, съчетана с несериозност, може да развалят празника. Ето я и импровизираната ми класация за гарантирани ядове по време на празници, които лесно можете да си спестите!

1. Захвърлете телефона!

И преди да кажете "ама ...", сетете се колко пъти сте го ползвали само през последната седмица по хубави поводи и колко пъти – не. Можете да си направите и статистика за месеца, за годината...

2. Не включвайте компютъра, лаптопа, таблета!

Ако случайно не ви открият по телефона, там ще е. И не само за работа – всякакви тъпотии от социалните мрежи, които единствено ви карат да не обръщате внимание на най-важните – на децата и родителите ви.

3. Не пускайте телевизора!

Да, там може и да се появи някой филм, който да не сте гледали 123456789 пъти, но може и България да стане нормална държава ...

И ако още четете този материал, помислете си много добре какво точно правите, та не сте отдавна в самолетен режим – семейството е на първо място поне на празниците! Гасете и изчезвайте!

 

Автор: Ивайло Ачев

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Коледен дух


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама