5 готини родителски подхода назаем от Лиса Кудроу


5 готини родителски подхода назаем от Лиса Кудроу
Снимка: iStock/Guliver

Лиса Кудроу, която е известна с ролята си на Фийби Бюфе в сериала „Приятели“, наскоро развълнува феновете, публикувайки снимка в Instagram от дипломирането на сина си. Връзката им майка-син показва само, че в реалния живот Кудроу е също толкова готина и забавна, колкото популярната ѝ героиня. Макар винаги да е пазила личния си живот далеч от светлината на прожекторите, през годините актрисата е споделяла в интервюта как се справя с майчинството. Ето няколко готини родителски подхода.

1. Приема спокойно промените, които майчинството носи

Кудроу споделя, че когато е станала майка, е изпитала страх за първи път, а понякога и разочарование, защото не е знаела какво да прави. Майчинството я е направило и по-емоционална, което според нея е добре за актьорската ѝ кариера. Всичко, свързано със сина ѝ, лесно я разплаквало и тези нови чувства са ѝ помагали в драматични сцени.

5 ВЪЗПИТАТЕЛНИ ТРИКА, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ПРИНЦ УИЛЯМ И КЕЙТ МИДЪЛТЪН

2. Не се притеснява да сподели любовта на сина си

В интервю с Конан О’Брайън Кудроу сподели, че като дете Джулиан винаги е тичал в скута на Дженифър Анистън, когато е посещавал снимачната площадка. Когато пък я виждал по телевизията я наричал „мама“. Но вместо да ревнува, Лиса се е чувствала щастлива и за двамата, защото „радвам се на всеки човек, към когото Джулиан изпитва и получава любов“.

3. Винаги обяснява решенията си

Кудроу вярва, че едно от най-добрите ѝ родителски качества е готовността да обясни логиката, която стои зад нейните решения, вместо просто да каже на детето си „Защото така съм казала“. Тя обаче също признава, че понякога се е увличала в „обяснителни монолози“.

4. Споделя с други родители

Едно от правилата за родителство на актрисата е опознаването на други родители и да събере „компилация” от най-добрите съвети.

5. Напътства и подкрепя сина си в интересите му

Когато Джулиан започва да проявява интерес към актьорството, Кудроу го подкрепя при условие, че се придържа към училищни пиеси и аматьорски постановки, докато не навърши възраст, подходяща за шоубизнеса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама