6 начина да направите спалнята си по-секси


6 начина да направите спалнята си по-секси
Снимка: iStock/Guliver

Може ли декорът на вашата спалня да подобри сексуалния ви живот? Да, всъщност може. Тами Нелсън, експерт по секс и връзки, казва че превръщането на вашата спалня в любовен оазис не е трудно, но трябват правила. Преди всичко трябва да си отговорите на въпроса как описвате това пространство от дома – като фентъзи леговище за секс забавления, стая за отдих, място за съхранение на детски играчки и дрехи или нещо като мини офис? Ако отговорът ви се колебае между последните 2 варианта, може би имате нужда от малко помощ. Ето 6 лесни промени, които Нелсън предлага, за да рестартирате романтиката в спалнята си.

1. Скрийте телевизора

Ако не можете да се отървете изцяло от телевизора в спалнята си, силно препоръчително е да го скриете. Устройството определено не трябва да бъде централният акцент на вашата спалня. Поставете го в шкаф или на рафт, който има врати, за да го скриете от общия фон.

2. Организирайте кабелите

Няма да повярвате колко много може да промени облика на една статия наличието на пълзящи или висящи кабели. Колкото е възможно по-малко електрически проводници трябва да бъдат изложени, особено когато са близо до вашето легло . Кабелите отнемат от чистата енергия на стаята, така че помислете по въпроса.

4 ОСНОВНИ ПРИНЦИПА В ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН

3. Преместете работното си място

Работата трябва да се върши далеч от стаята, в която правите любов. Изчистете всякакви струпвания от хартия като списания и документи. По възможност преместете лаптопа в хола или кухнята.

4. Променете светлината

Сещате ли се как в романтичните ресторанти винаги има слабо осветление? Това е така, защото човешката нервна система се отпуска на приглушена светлина. Намерете меко осветление за вашата спалня, с няколко степени, ако е възможно.

5. Сложете свещи на нощното шкафче

Свещите са класическа романтична идея и днес има повече възможности за избор от всякога. Дори и да не ги палите редовно, самото им присъствие и аромат като част от декора успокояват сетивата.

6. Боядисайте акцентна стена

Намерете цвят, който работи за вашата спалня и боядисайте поне една стена в топъл, чувствен цвят. Изберете нюанс, който да представлява вашата нова секси обстановка – багрите около „мек въглен” създават драматично усещане, например.

ЦВЯТ ЗА СПАЛНЯТА СПОРЕД ХАРАКТЕРА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама