Причините, поради които мъжете искат успели жени


Причините, поради които мъжете искат успели жени
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки всеобщото схващане, че мъжете предпочитат жени, които печелят по-малко от тях, има много добри примери за взаимоотношения, които са извън обществените норми. В крайна сметка защо един мъж трябва да се плаши, когато може да бъде впечатлен?

1. Успешните жени знаят какво значи да обичаш това, което правиш

Нима това не е истинско щастие? Причината, поради която една двойка би си паснала добре, е ако имат сходни житейски обстоятелства и опит, които да ги накарат да се свържат на такова специално ниво. Ако и мъжът, и жената обичат това, което правят в кариерата си, те могат да се разбират и подкрепят взаимно по време на най-големите си победи и загуби.

2. Успешните жени насърчават поемането на рискове

Когато единият от двамата партньори има лидерско мислене, а другият е по-плах и спокоен, това може да доведе до конфликти и в крайна сметка единият ще се окаже доминиращ в отношенията. Така че да имаш до себе си успешна жена, която споделя твоя начин на мислене, е гаранция за успех и в любовта, и в кариерата.

Освен това, успешните жени могат да вдъхновят мъжете да бъдат повече от това, което са, да искат повече и никога да не се задоволяват с по-малко от това, което сърцето им желае.

3. Успешните жени са финансово стабилни и независими

Разбира се, успешните жени са по-склонни да допринасят за финансовата стабилност на семейството, облекчавайки натиска, който обикновено пада върху мъжа. Кой не би искал да ходи на почивки и ваканции, без да брои всяка стотинка?

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама