Как различните зодии се справят с трудностите


Как различните зодии се справят с трудностите
Снимка: iStock/Guliver

В живота на всеки от нас идват моменти, когато нервите и здравият ни разум са изправени пред изпитание. Как ще преодолеем житейските трудности зависи колкото от характера, толкова и от зодиакалния ни знак. Ето как всяка зодия се бори с препятствията, които съдбата й хвърля.

Овен

Овните са едни от най-отговорните хора, които ще имате късмета да срещнете. Независимо в каква ситуация са се озовали, винаги ще се опитат да поемат колкото се може повече контрол. Техният инстинкт не включва изпадане в паника, а внимателна преценка на потенциалните контролни точки.

Телец

Телците също се справят добре под напрежение и хората като цяло могат да разчитат на тях. Прагматични и логични, но със сърце и душа, те ще ви поведат по правилната пътечка към успеха.

6-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО ВЕЧНО СА НЕДОВОЛНИ

Близнаци

Колкото и странно да звучи, Близнаците имат склонност да се „парализират” винаги, когато се озоват в стресираща ситуация. И макар в нормални условия да се адаптират добре към всичко, появи ли се нещо тревожно, Близнаците сякаш блокират, докато мозъкът им не асимилира случващото се.

Рак

Когато Раците се сблъскат с какъвто и да е признак за опасност, те ще се оттеглят в черупките си. Ще прекарат времето си в изолация от света, надявайки се, че страховете и притесненията им в крайна сметка ще изчезнат сами.

Лъв

Подобно на Овена, Лъвовете притежават дълбока увереност, която им позволява да се сблъскват с най-трудните житейски предизвикателства със самочувствие и смелост. Смятат, че са способни да се справят с всичко, което Вселената им хвърли и никога не се огъват под натиска.

Дева

По своята същност Девите са перфекционисти и в резултат на това са склонни да се изолират. Рядко пускат други хора в живота си, защото рядко мислят, че хората са достатъчно добри за тях. И затова винаги, когато са изправени пред някаква трудност, искат да вземат всички решения сами.

Везни

Везните са миротворци. Те винаги са били най-стабилните защитници на хармонията, баланса и мира. И в резултат на това са склонни да избягват проблемни ситуации и конфронтации. Понякога изглеждат като щраус, който си рови главата в пясъка, но стига това да възвърне спокойствието в живота им – не им пука.

Скорпион

Известната скорпионска параноя често се възползва от вас, когато сте изправени пред стресова ситуация. Знаете, че хората около вас не винаги ще бъдат прозрачни и така вашето чувство на безпокойство започва да добива заплашителни размери.

20 ВДЪХНОВЯВАЩИ ЦИТАТА ЗА ТРУДНИ ВРЕМЕНА

Стрелец

Добрата новина е, че вашият небрежен подход към живот означава, че рядко се оказвате в стресови ситуации. Честно казано, вие просто се справяте с трудностите, когато идват като на шега. А ако нещо ви затрудни, то значи, че трябва да вложите още повече енергия!

Козирог

Вие сте много методични и организирани хора. Правите всичко възможно да предвидите събитията и да имате резервни планове „в ръкава”. Вашето обсесивно желание да бъдете подготвени е причината, поради която не откачате, когато възникнат предизвикателства.

Водолей

Вие сте истински мъдреци, които вярват, че най-трудните предизвикателства в живота са просто тестове за себеусъвършенстване. Склонни сте да изпадате в паника, ако нещо не се получава, но в крайна сметка това рядко се случва.

Риби

Честно казано, Рибите имат един от най-лошите подходи за справяне с кризи. Известно е, че винаги „раздухват” нещата, просто защото обичат драмата. Риби, трябва да се научите да контролирате по-добре емоциите си, така че да не бъдете в постоянно състояние на хаос!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама