Даниел Петканов разкри причината за развода с Алекс (ВИДЕО)


Даниел Петканов разкри причината за развода с Алекс (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Още преди разводът им да стане факт, в медийното пространство се носеха слухове, че отношенията между семейство Петканови се влошават с всеки изминал ден. Само преди няколко месеца с общ пост в социалните мрежи двамата потвърдиха, че са взели окончателно решение да се разведат, като подчертаха, че няма замесен трети човек.

Въпреки, че бившата звездна двойка направи всичко по силите си раздялата им да е тиха и спокойна, мнозина слухове нашепваха, че причината за този развой се крие в Даниел, който е бил влюбен в друга жена. Ето, че истината най-накрая излезе наяве – журналистът наруши мълчанието по темата и развенча много измислици с 30-минутно видео.

“Усещах, че моят партньор иска да бъда като него. Да бъда толкова амбициозен, да бъда толкова работлив, да бъда толкова социален, което не са лоши неща, това са положителни характеристики, но в крайна сметка някои неща, ако не ти идват отвътре, на сила не могат да се получат. Александра работи и дава всичко от себе си и наистина е максималист до болка в работата, но тя си подсигурява абсолютното спокойствие да не изпада никога в такава ситуация. Аз съм противоположността на това нещо. Аз си казвам “Нещата в живота се случват по-спокойно, нещата в живота се случват като посееш семето на своето желание, представиш си го, не лежа по цял ден на дивана, разбира се, но методите ни да постигаме своите цели са различни.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама