4 цвята при маникюра, които ще са хит това лято


4 цвята при маникюра, които ще са хит това лято
Снимка: iStock/Guliver

След като най-накрая топлото време дойде, не можем да не помислим за предстоящите планове за сезона. И по-специално координиране на някои от най-добрите цветове при маникюра за лято 2023 с нашите чанти, рокли, сандали и други. Ако и вие, като нас, прекарвате поне 30 минути, обмисляйки кой нов нюанс лак да опитате, то значи сте на правилното място!

Успяхме да стесним палитрата до няколко наистина добри нюанси, които любителите на маникюра ще заобичат през следващите няколко месеца.

4 грим тенденции, които ще са хит през лято 2023

Мандаринено оранжево

Очаквайте да видите много от това силно оранжево, наречено Tangelo, тъй като беше популярен избор в цветовата палитра на Pantone SS23 за седмицата на модата в Ню Йорк. Tangelo е освежаващ избор за по-топлите месеци тази година.

Люляк

Вероятно можете да благодарите на хитовата песен на Тейлър Суифт за тази нарастваща тенденция при маникюра. Нюансът е идеален за носене върху ноктите, когато времето се затопли. Пастелите винаги са на мода през лятото, но това лято ще виждаме повече от този ярък и слънчев нюанс.

Праскова

За целуната от слънцето визия, която е идеална за сезона на тен и блясък, може да пробвате маникюр в цвят праскова. И ако се чувствате готови, ви препоръчваме да добавите малко декорации за допълнителна нотка на сезонна прищявка.

Сребро

Когато става дума за метали, среброто винаги е предпочитан нюанс и този сезон популярността му се пренася върху ноктите. Стерлинговият оттенък предизвиква бурен фурор в Instagram и не е трудно да се разбере защо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама