4 празнични идеи за коледен маникюр (снимки)


4 празнични идеи за коледен маникюр (снимки)
Снимка: iStock/Guliver

Освен закачливи пуловери с еленчета и снежинки, предстоящите празници изискват и не по-малко забележителен коледен маникюр. С радост установихме, че някои традиции вече са в графата "демоде", а на тяхно място са се наредили далеч по-оригинални идеи за декориране на ноктите.

Празничен блясък

В сезона на коледните партита и събирания с приятели, какво по-подходящо от малко блясък? Всъщност, тук изискване за цветове няма, но акцентите като камъчета са просто задължителни.

Вижте тази публикация в Instagram.

Bling ✨

Публикация, споделена от MoMo-Leafgel US Chief Educator (@ohmynailsnyc) на

Злато или бронз

Подарете си така бленуваната от всички "бляскава Коледа", дори и върху маникюра. Използвайте актуалните златни и бронзови нюанси в комбинация с тъмно лилаво или бургундско червено.

Подаръци ще има… за всички нокти

Едно от най-забавните неща в цялата коледна суматоха е опаковането на подаръците. А ако и вие сте запленени от стотиците десени на опаковъчната хартия, може би е време да пренесете някои от тях и върху ноктите.

Вижте тази публикация в Instagram.

Nails inspired by wrapping paper I found at @target ⛄️

Публикация, споделена от Chelsea King 💅🏻 (@chelseaqueen) на

Празнично секси

Дори и ако сте спрели да вярвате много отдавна в дядо Коледа или просто не си падате по цялата празнична истерия, този маникюр е идеален, за да даде на ръцете ви пълно преобразяване. Той е секси, изискан, в тематични тонове и определено няма да ви се иска да сложите ръкавици с него

Вижте тази публикация в Instagram.

Santa Chic ❣❄️ // final #Holiday #Nails week

Публикация, споделена от Jessica Washick (@jessicawashick) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Коледен дух


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама