5 бюти тенденции, които ще са хит тази зима


5 бюти тенденции, които ще са хит тази зима
Снимка: Instagram

Всички гримьори са единодушни, че това е най-прекрасното време от годината, що се отнася до красота и грим. Поводите буквално са един след друг, а блясъкът просто няма начин да е „в повече”. Ето и кои са най-вълнуващите и смели тенденции за зимата!

Y2K гланц за устни

Сещате ли се за онези плътни течни червила от едно време? Доста цвят и блясък в едно! Съчетайте ги с котешко око за по-съвременна визия.

Кремообразен руж

По всичко личи, че ще се радваме на богати и наситени формули. Кремообразният цвят на бузите придава блясък, но също така хидратира сухата зимна кожа.

„Диско” сенки

При грима на очите ще наблюдаваме ретроспекция към 70-те. Сенките в смарагд, злато и мед добавят нови метални измерения към всеки дизайн.

Свобода за червилото

След почти две години с маски, помислете за това като за освобождаване на червилото. Всеки цвят и текстура, които поставят устните под светлината на прожекторите, могат да бъдат актуални!

Пънк очна линия

Смел, матов и дързък е погледът на моделите на Dior и Chanel, които бяха на Седмица на модата в Париж. Затова не се притеснявайте да бъдете малко повече а ла Аврил Лавин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама