Мода

3-те модни инвестиции за лято 2017

  • 3-те модни инвестиции за лято 2017
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 14.07.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Ако ще инвестираш само в три тренда, които със сигурност ще носиш и през следващите сезони, заложи на тези. Ние в сме големи почитатели на всяка тенденция, а този път сме приготвили всичко, което наистина ще остане в гардероба ти за много дълго време

Стейтмънт тениските

Заяви го с тениска! През 2017 свободата на словото взима връх със стейтмънт дизайните, които за поредна година остават класика. Бялата тениска винаги е била неизменна част от всяка една колекция, независимо дали говорим за пролет/лято или есен/зима. Инвестирай в стейтмънт и няма да сбъркаш. А ако се чудите къде да си направите тениска по ваш дизайн и с вашия стейтмънт, вижте в Териг.

Мюл обувките

Мюл обувките са част от гардероба на всеки, посещаващ седмиците на модата в последната година и ние вярваме, че скоро няма да излязат от там. Независимо дали искаш да постигнеш един класически силует, или искаш да излезеш от рамките с нещо, което не е чак толкова масово, мюл обувките са твоето нещо. Къде да ги вземеш? Не се притеснявай, те са буквално навсякъде.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОСЛЕДНАТА ТЕНДЕНЦИЯ ТУК!

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.