4 дрехи, които трябва да имате това лято


4 дрехи, които трябва да имате това лято
Снимка: iStock/Guliver

Официалният сезон на изстуденото розе, сватбите на плажа и вечерите на открито е почти тук, а ние сме ужасно нетърпеливи за дългите слънчеви дни. Ето защо днес сме ви приготвили 4 дрехи, които ще бъдат абсолютни фаворити това лято, така че не губете повече време и действайте в аванс.

Топове с тънки презрамки

Честно казано, обожаваме този тренд, защото колкото и семпъл да е цялостният ви аутфит, този топ го прави адски нежен и женствен. Помислете повече за изтънчените линии на елегантната коприна, квадратните деколтета и бельото, вдъхновено от 60-те години няма да съжалявате.

Фиби и ленти

3 пъти "Ура!" за всичко, което може да направи косата да изглежда страхотно с малко или никакви усилия (дори ако не сме имали време да я измием сутринта). Тежките ленти, които мислено ни отвеждат към плажния сезон, са цветни, свежи, понякога със слогани, но нищо общо с кристалите и перлите от близкото минало.

Бермуди

Бермудите са перфектният летен панталон за почти всички форми на женското тяло. Въпреки това, може би е по-добре да изберете леко разхлабен силует, който придава бохо звучене и лекота на тялото.

Летни плетива

Толкова меки, прохладни и неустоими са летните плетива, че нямаме търпение да го добавим някое ново в гардероба си. Този текстил, макар да изглежда "одобрен от баба", всъщност е учудващо шик под формата на миди рокля в нюд гамата, например.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама