4 дрехи, които трябва да има всяко ниско момиче


4 дрехи, които трябва да има всяко ниско момиче
Снимка: iStock/Guliver

Тази статия е за всички момичета под 1.60 см, които искат да изпъкнат сред останалите въпреки ръста си. Обувките на висок ток сигурно са най-добрите ви приятели, но съществуват 4 типа дрехи, които трябва да присъстват в гардероба ви. Те са практични и с тях ще изглеждате по-високи.

1. Панталон с широки крачоли

Ако сте фенове на високите обувки и платформите, един добър вариант е да ги съчетаете с панталон с широки крачоли. С негова помощ визуално ще удължите визията си. Освен това е много удобен, когато времето е топло, тъй като държи прохладно.

 

2.  Палто с правилната дължина

Проблемът с якетата при ниските дами е, че те обикновено избират модели с дължина до коляното, което напълно изключва комбинирането им с ниски обувки. По-добре да се спрете на връхна дреха, която достига малко под бедрата, за да бъде всичко пропорционално.

 

3. Блуза с V-oбразно деколте

Такъв тип деколте прави чудеса за дамите с по-малък торс, акцентирайки върху шията и отвличайки вниманието от талията. Избирайте леки материи, които са подходящи за различните сезони и поводи в принтове, които няма да ви омръзнат много бързо. Може да носите такава блуза както на важна бизнес среща, така и на парти с приятелките.

 

4. Миди рокля

За разлика от вашите по-високи приятелки, вие спокойно може да облечете по-къса рокля, без да се притеснявате, че вашето дупе ще се покаже всеки момент. Но знаете ли, че също може да носите нещо по-дълго?  Миди рокля, която стига до прасците изглежда по-зряло и е супер модерна в момента. Просто се уверете, че избягвате модели, които стигат до глезена ви, за да не ви направят още по-ниски.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама