4 дрехи, които всички французойки имат в гардероба си


4 дрехи, които всички французойки имат в гардероба си
Снимка: iStock

Всеки знае, че френските жени са символ на елегантност и красота. И не става въпрос за скъпи брандове. Те са изключително добри в комбинирането на семпли дрехи и в създаването на техен собствен уникален почерк, който е изискан и напълно женствен.

Стилът им често се описва с „je ne sais quoi“ (бел.ред. „не знам какво“), което доказва, че те определено не следват тенденции. Става въпрос за едва забележимия чар, който прави тези дами толкова специални. И тъй като следим много френски блогове на страхотни французойки и искаме да споделим дрехите, които задължително присъстват в гардеробите им.

Вижте още: Киара Ферани и голата ѝ рокля осъдиха хейтърите на Санремо 2023

1. Жилетка

Френските жени често съчетават дрехи, които изглежда са от съвсем различни светове. Инфлуенсърката от Париж, Aïda Sané, смята, че това е чудесна идея: „Жилетката може да създава малко бабешко настроение, но когато е съчетана с дънки или панталонки, е чудесен начин да освежите визията си.”

2. Винтидж чифт деним

Говорим за не твърде свободни, не за прекалено тесни, а за най-добрите винтидж дънки с прави крачоли в класическо синьо. Когато намерите чифт, който ви стои добре, ще го носите цял живот. Заложете на класически силует от необработен деним или материи с много малко еластичност, които никога няма да излязат от мода.

3. Ботуши до коляното

Структурираните ботуши до коляното от почти всички видове са абсолютно задължителни за френския стил. Те са разхождани от хора като Еманюел Кофи и модела Анушка Готие, но и от обикновените жени. И няма значение дали предпочитате стил на каране, обувки с остър връх или релефен ток с крокодил, стига да се придържате към неутрални нюанси (черно, кафяво или кафяво).

4. Панталон с широки крачоли

Ако не носите дънки или рокли, вашето френско алтер его трябва да избере панталони по мярка с ласкателна широка кройка, защото просто са très chic.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама