4 начина да носите жилетка като французойка тази пролет


4 начина да носите жилетка като французойка тази пролет
Снимка: iStock

Плетките, независимо под каква форма са те, успяха да си извоюват почетно място в гардеробите (и сърцата) ни. Затова изобщо не мислим да се дърпаме много преди да отворим обятия за нейно величество – жилетката. Сигурни сме, че и баба ви би била горда с това ваше практично и най-вече топло решение. А как да създадете стилен и по френски елегантен аутфит, може да разберете по-долу.

Хит на 2023: "Разводен" пръстен

С колан

Комбинацията между рокля и жилетка със сигурност е класическа и стилна, но коланът би направил окончателния ви външен вид много по-интересен и подчертаващ талията. Освен това, използвайки този аксесоар, жилетката вече не играе роля на обикновено връхна дреха, а на важна част от тоалета.

В ролята на топ

Оформянето на жилетка по този начин беше микро тенденция, която забелязахме по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември. По всичко личи, че французойките са я усвоили до съвършенство за пролет 2023, без да я модернизират като кроп топ. Дори напротив, няма да видите французойка със скъсани дънки и минималистична жилетка с 2 копчета – заложете на миди или макси сатенена пола и по-широка жилетка.

С дънки с висока талия

90-те ни дадоха някои съмнителни тенденции, но дънките с висока талия не са една от тях. Неотдавнашното възраждане на Y2K пък върна тесните, мини жилетки обратно на подиума (особено онзи рискован модел на Jacquemus) и както се оказа, това е идеалното допълнение за дънки с висока талия.

С кожен панталон

Няма как да си кривим душата, много ни допада сблъсъкът между бунтарски кожени панталони и жилетки тип „добро момиче“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама