4 основни офис дрехи, които трябва да имате в гардероба


4 основни офис дрехи, които трябва да имате в гардероба
Снимка: iStock

Основата на минималистичния офис гардероб се състои от около 5-6 дрехи, които успешно биха могли да бъдат комбинирани помежду си. Всъщност, дори и да не сте минималист, това е страхотна тактика за всички онези от вас, които предпочитат да инвестиват в красиви дрехи за „извънработно време“, а не в поредния строг черен панталон. „Полирани“ сами по себе си, добре оформената комбинация от тези елементи предлага много прости решения и доказани формули.

Вижте още: Как да носите прозрачния тренд през 2023

Солидни основи

Когато става въпрос за овладяване на професионално, но стилно работно облекло, може да бъде адски лесно, стига да имате правилната основа – блейзър, панталон с басти и дефиниращ талията колан.

Женствени акценти

Пола с точното количество обем и движение е идеална за офиса! Помислете и за други стилни допълнения в минималистичен стил „Parisienne“ - малки, но смели халки, равни балеринки, колие.

Скромни, но актуални елементи

Полата тип молив е толкова традиционна, че няма повече накъде, но пък винаги можете да я намерите изработена от кожа, например. Качествените пуловерчета от кашмир с V-образно деколте поддържат силуета на полата модерен, докато чифт шикозни токчета ще добавят щрих, подобен на бижу.

Рокли тип риза/пуловер

От разкошна набрана кожа до рокля тип пуловер, тези мултифункционални модели са предпочитани за бизнес облекло. Вариантите за стилизиране са безкрайни – от поло до клинове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама