5 чифта обувки с ток, които всяка жена трябва да има


5 чифта обувки с ток, които всяка жена трябва да има
Снимка: iStock

От всички довършителни щрихи, които трябва да добавим към облеклото, нищо не носи радост за окото така, както красивата обувка. А пък и ако живеехме според житейските правила на Кари Брадшоу, то гардеробът ни щеше да е препълнен с обувки и никога нямаше да има чифт, който да е излишен.

За съжаление, не всички разполагаме с бюджет (а и пространство), за да „приютим“ толкова много обувки. Затова днес ще се концентрираме върху обувките с ток и по-скоро моделите, които всяка жена, независимо дали любител, или колекционер, трябва да притежава.

Без пета

Моделът Slingback може да „вдигне точките” на всяка визия, независимо дали сте се запътили към офиса във версията на Aeyede, или отивате на сватба с вариацията на Gucci.

Чехли

Обърнете се към тези красиви, но лесни за носене в летни градски вечери, чехли, по-известни като ”mules”. Сигурни сме, че няма инфлуенсър, който да не притежава чифт, подобен на класиката на Mach & Mach или D'Accori.

Елегантни сандали

Независимо дали сте минималист, който обича едва забележими нюд сандали, или максималист, който предпочита модели с връзки, покажете своя педикюр в елегантен сандал с каишки.

Заострен връх

От всички видове токчета, нищо не е толкова вечно, колкото класическата заострена обувка с 6-сантиметрово токче. Тук можете да избирате между класически черни и бежови нюанси.

Ботуши

Високите силуети, прегръщащи прасеца, се съчетават идеално върху клинове. Докато по-широките „западняшки” стилове придават готина нотка на роклите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама