6 хитови дрехи, които всички французойки носят това лято


6 хитови дрехи, които всички французойки носят това лято
Снимка: iStock/Guliver

Смятаме, че спокойно можем да кажем, че от всички европейски жени наистина малко могат да се конкурират със стила на французойките. В края на краищата, има определен чар в техния подход, който изглежда шик без усилие. И макар цяла Европа да е в разгара на безпрецедентна гореща вълна, модата все още е страхотна. А ето и кои са дрехите, които можете да видите по френските улици.

1. Елеци

Много горещото време в Париж това лято не попречи на минималистичния стил, който свързваме с тази френска столица. Елеците в цвят каки с копчета отпред, носени като топ с подходящи панталони, е визия, която е свежа, готина и класическа.

2. Големи клъчове

Изработена от големи парчета кожа, които пасват под мишницата ви, огромната кожена чанта тип клъч изживява своя момент в „Града на светлината”. В дъга от ярки нюанси и земни тонове, тази чанта има собствен начин, по който да направи всяко облекло да изглежда малко по-шикозно.

3. Каки рокли

Свободна и неутрална, изработена от памук или лен, роклята каки е актуална в Париж. Моделите с копчета отпред създават чудесен фон за смели обувки и бижута. Това е лятна униформа по най-добрия и прохладен начин!

4. Ярки цветове

Мислете за това като за антидепресантна мода. Дрехи от неоново оранжево, живо червено, електриково зелено и интензивно синьо се появяват в рокли, летни костюми, а ефектът е стил без усилия.

5. Широки крачоли

Готините французойки винаги са носили свободни леки панталони от памук и лен. Изберете модел палацо в светли монохромни тонове, с или без подходящ блейзър.

6. Квадратни слънчеви очила

Формата изпреварва кръглите и котешки рамки като най-предпочитана, особено когато е комбинирана с бяла или светла рамка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама