Български модел украси корицата на Vogue Украйна (снимки)


Български модел украси корицата на Vogue Украйна (снимки)
Снимка: Vogue Ukraine, Лукас Пуковец

Моделът Ивелина Чоева е на корицата на най-популярното модно списание в света – Vogue. 21-годишната българка е лице на януарското специално издание на модната библия в Украйна, в което е публикуван годишният хороскоп за 2019.

12-те кадъра от ексклузивната фотосесия са били реализирани в Париж в студио Deux Choses Lune. Главен фотограф е световноизвестният Лукас Пуковец в екип с криейтив директор Соня Кваша и стилиста Джули Пелипас. Концепцията на фотосесията е изключително изчистена, а основен акцент в нея са бижута от последните колекции на престижни брандове като Bvlgari, Chopard и Cartie.

Ивелина Чоева

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. След като завършва Езиковата гимназия в Хасково, продължава образованието си в престижния университет UEL в Лондон, където изучава специалност "Бизнес и Маркетинг" с насока в модния бизнес. Снимала се е за световноизвестни брандове и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и много други. Успоредно с това родната красавица е заснела впечатляващи едиториали за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за модни ангажименти в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк.

Ивелина Чоева

"Модата за мен е призвание. Красотата да изразиш и пресъздадеш копнежите и мечтите на умовете в модната индустрия, както пред камера, така и да седиш редом до тях, за да измисляте как да позиционирате и развиете определен бранд на пазара. Мога смело да кажа, че съм видяла доста от кухнята на модната индустрия", споделя амбициозната красавица.

В момента Ивелина работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда.

Ивелина Чоева

Ивелина Чоева

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама