Процедурата, която ще съживи кожата ви през зимата


Процедурата, която ще съживи кожата ви през зимата
Снимка: iStock/Guliver

Надали съществува жена, която не си мечтае за чиста, сияйна кожа без досадни бръчки и пъпки. Един от много възможни пътища към тази цел е процедурата фонофореза. Колко хора наистина знаят за тази техника? Със сигурност не много, затова днес ще ви разкажем по-подробно за тази процедура, която в момента е на промоционална цена в Салони за красота Murphy.

Какво представлява фонофорезата?

Фонофорезата използва ултразвукови вълни за дълбоко вкарване на терапии и серуми в кожата, стимулирайки кръвоносната система и лимфата, коригирайки повехналия тен на лицето и преждевременни бръчки, особено около очите.

Фонофорезата помага на кожата ви да абсорбира по-добре молекулите от всички продукти, нанесени на повърхността. За първи път проучена през 50-те години на миналия век, това е утвърдена и наистина безопасна процедура. Обикновено използва ултразвукови честоти от 1 MHz до 3 MHz.

ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА: БЮТИ ЧУДОТО ЗА СИЯЙНА КОЖА

Ултразвуковите вибрации временно нарушават защитния външен слой на кожата ви. Това създава по-големи “кухини”, така че повече молекули могат да преминат. На времето физиотерапията се е използвала за по-дълбоко проникване на болкоуспокояващи и противовъзпалителни лекарства в кръста, гърба и краката.

Какви са предимствата на фонофорезата?

- Коригира бръчките.

- Облекчава подуването на клепачите, включително и торбичките под очите.

- Намалява пигментните петна и белезите от акне.

- Бори се с повяхналата кожа със сивкав тен.

Ако имате още въпроси за процедурата, свържете се със специалистите от Салони за красота Murphy ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама